Новини Кіно 13.06.2024 о 17:43 comment views icon

На Prime Video дебютував 4-й сезон серіалу «Хлопці» / The Boys — з українськими субтитрами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

На Prime Video дебютував 4-й сезон серіалу «Хлопці» / The Boys — з українськими субтитрами

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Наразі для перегляду доступні перші три епізоди (із загалом восьми) — решта виходитимуть щочетверга до 18 липня включно. Озвучки української у серіалу немає, однак доступні українські субтитри.

Серіал «Хлопці» / The Boys знятий на основі однойменного коміксу Гарта Енніса шоуранерами Еріком Кріпке, Еваном Голдбергом та Сетом Рогеном, і розповідає про загін, який бореться з надпотужними особами, що зловживають своїми суперздібностями.

У четвертому сезоні «Хлопці» спробують завадити намірам суперполітикині Вікторії Нойман (Клаудія Думіт), яка об’єднує зусилля з Хоумлендером (Ентоні Старр), щоб посилити владу над країною. У серіалі також знімаються Карл Урбан, Джек Куейд, Ерін Моріарті, Джессі Т. Ашер, Лаз Алонсо, Чейс Кроуфорд, Томер Капоне, Карен Фукухара, Натан Мітчелл, Колбі Мініфі, Кемерон Кроветті, Велорі Каррі, Сюзан Гейворд та інші.

На Rotten Tomatoes 4-й сезон критики наразі оцінили у 86% (але, як відомо, глядацькі відгуки можуть дуже різнитися з оцінками профільних видань).

Раніше Кріпке заявив, що наступний 5-й сезон стане фінальним для «Хлопців».

Четвертий сезон «Хлопаки» (The Boys): новий трейлер з героями «Покоління V» та курками, які вистрибують з людей — прем’єра 14 червня

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: