Новини Пристрої 16.07.2024 о 10:15 comment views icon

Новий витік Pixel 9 та Pixel 9 XL: як зміниться дизайн наступних смартфонів Google

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Новий витік Pixel 9 та Pixel 9 XL: як зміниться дизайн наступних смартфонів Google

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

До наступного заходу Made by Google залишилося менш як місяць, й витоки про майбутні пристрої стають все частішими. Нещодавно ми дізналися, що смартфони серії Pixel 9 будуть дорожчими за своїх попередників (ціни в Європі перевищують €2000), а тепер користувач TikTok pixo_unpacking опублікував відео предсерійних зразків Pixel 9 і Pixel 9 XL.

Відео підтверджує попередні витоки. В Pixel 9 та 9 Pro XL замінили козирок камери Pixel 8 на корпус овальної форми, який виступає із задньої панелі пристрою. Pixel 9 Pro XL виглядає набагато більшим за базовий Pixel 9 і майже таким же, як Samsung Galaxy S24 Ultra. Pixel 9 Pro XL оснащений трьома камерами порівняно з двома камерами Pixel 9.

@pixo_unpacking 🚀 Ексклюзив! PixoPhone першими в Україні отримали нові Google Pixel 9 та 9 Pro XL! 📱 Будьте з нами, щоб дізнатися про всі круті фішки та новинки цих смартфонів! Не пропустіть наші огляди та цікаві факти про ці нові флагмани! 🎥 #GooglePixel9 #Pixel9ProXL #Технології #Новинки #PixelUkraine #PixoPhone ♬ оригінальний звук – pixo_unpacking

Схоже, Pixel 9 Pro XL має глянцеві боки та матову чорну задню панель, тоді як у Pixel 9 ─ навпаки. На додаток до деяких візуальних змін, очікується, що модельний ряд Pixel 9 матиме функції штучного інтелекту Google AI, які дозволить шукати з використанням знімків екрана.

Чутки також припускають, що Google замінить сканер відбитків пальців під дисплеєм на швидший та точніший ультразвуковий датчик. Це потенційно вирішить деякі проблеми, з якими стикаються користувачі, коли намагаються розблокувати свій телефон. Можливо, навіть з’явиться новий рожевий колір.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Опануйте звітність — від збору даних до обробки результатів, та інтерпретуйте дані ключових звітів CF, BS, P&L зрозумілою мовою.
Детальніше про курс

Очікується, що Google представить свою нову лінійку Pixel 9 під час спеціального заходу, який відбудеться раніше, ніж зазвичай, 13 серпня.

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: