Новини Кіно 09.07.2024 о 16:02 comment views icon

Перший трейлер фільму «Гладіатор 2» — епічна битва Луція з римським генералом та Колізей, заповнений водою й акулами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Перший трейлер фільму «Гладіатор 2» — епічна битва Луція з римським генералом та Колізей, заповнений водою й акулами

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Вийшов перший трейлер одного з найбільш очікуваних фільмів 2024 року — продовження культового історичного бойовика Рідлі Скота «Гладіатор».

Серед знайомих з оригінального фільму облич можна помітити Коні Нільсен, яка продовжує роль Луціли, доньки покійного Марка Аврелія. Її сина, вже дорослого чоловіка Луція, грає Пол Мескаль, а Педро Паскаль постає у ролі Марка Акація — римського генерала, який нібито вчився під керівництвом Максимуса (головний герой оригінального «Гладіатора» у виконанні Рассела Кроу).

Ролі нових диктаторів Риму взяли на себе Фред Хечінгер (імператор Каракалла) та Джозеф Квінн (імператор Гета). Дензел Вашингтон грає хвацького можновладця Макрінуса.

Дія фільму розгортається через кілька десятиліть після подій першого фільму, у центрі сюжету — Луцій, онук колишнього римського імператора Марка Аврелія, який потрапляє в рабство після вторгнення під проводом римського генерала Марка Акація (Паскаль), Луцій слідує прикладу Максимуса і зосереджується на змаганнях гладіаторів.

Рідлі Скотт знову режисує фільм, а за сценарій відповідав Девід Скарпа. Також з оригінального фільму повернулися Джон Метісон (оператор-постановник), Артур Макс (художник-постановник) і Джанті Єйтс (художник по костюмах). Дуже хотілось би почути у фільмі й музику Ганса Циммера.

Оригінальний «Гладіатор» вийшов у 2000-х роках, заробив понад $465 млн (при бюджеті виробництва у $100 млн) у всьому світі й завоював одразу п’ять «Оскарів», включно зі званням найкращого фільму року та статуеткою за найкращу чоловічу роль для Рассела Кроу.

Світова прем’єра фільму «Гладіатор 2» запланована на 22 листопада.

Онлайн-курс "AWS для початківців" від robot_dreams.
Навчіться працювати з cloud-native системами та побудуйте власний застосунок для зберігання даних у системі AWS.Досвід і фідбек від Fullstack Developer in Amazon.
Детальніше про курс

Трейлер (оригінал)

Постер

Перший трейлер фільму «Гладіатор 2» — Рим захоплює новий жорстокий диктатор, якому протистоїть дорослий Луцій

Галерея з першими кадрами

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: