Новини Кіно 05.08.2024 о 08:56 comment views icon

Перший тизер другого сезону The Last Of Us — сльози Джоела, Джеффрі Райт у ролі Айзека та загадковий персонаж Кетрін О’Хари

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Перший тизер другого сезону The Last Of Us — сльози Джоела, Джеффрі Райт у ролі Айзека та загадковий персонаж Кетрін О’Хари

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Стримінг Max (HBO) оприлюднив тизер другого сезону серіалу «Останні з нас» / The Last Of Us.

Коротке відео показує Джоела (Педро Паскаль), який, схоже, шкодує про своє рішення, прийняте в першому сезоні, поряд із неназваним персонажем Кетрін О’Хари (подробиці про її героїню ще не розкривали, однак, ймовірно вона гратиме персонажа, якого не показували в відеоіграх).

«Ти зробив їй боляче», — каже О’Хара, швидше за все, маючи на увазі Еллі (Белла Рамзі). «Що ти зробив?»

Також можна побачити Джеффрі Райта, який повторює роль Ісаака з The Last Us Part II, Еббі (Кейтлін Дівер) та Діну (Ізабелла Мерсед).

Точну дату прем’єри другого сезону The Last Of Us ще не оголошували, однак попередньо призначили на 2025 рік.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Дебютний сезон шоу, заснований на подіях гри The Last of Us, випущеній для PS3 у 2013 році, складався з 9 епізодів, які під час трансляцій невпинно били рекорди з переглядів. Згодом «Останні з нас» досяг звання серіалу, який переглядали найбільше на HBO за весь час, та номінували на 24 премії «Еммі» (зрештою серіал отримав 8 трофеїв). Про те, що шоу подовжено, оголосили за два тижні після виходу останньої серії першого у березні торік.

Другий сезон серіалу слідуватиме за сюжетною лінією гри The Last of Us Part 2. Раніше HBO оголосила про нову команду режисерів, яка приєдналася до другого сезону «Останніх з нас» — на чолі з Марком Майлодом, який працював над «‎Спадкоємцями» та «‎Грою престолів». Крейг Мезін та Ніл Дракман, як і раніше, шоуранери та виконавчі продюсери шоу.

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: