Новини Кіно 12.11.2023 о 21:31 comment views icon

Продовження Netflix Geeked Week 2023: аніме «Термінатор», «Вибухові кошенята», Hades на iOS та інші трейлери

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Продовження Netflix Geeked Week 2023: аніме «Термінатор», «Вибухові кошенята», Hades на iOS та інші трейлери

Netflix Geeked Week 2023 продовжується, в рамках івенту були представлені кілька цікавих трейлерів. Найбільш інтригує аніме «Термінатор», але тизер розповів про нього небагато.

Netflix оприлюднив перший погляд на аніме-серіал «Термінатор». Тизер попереджає: «Немає долі. 30 серпня 1997 року… Через два дні… Усе зміниться». Відео фактично не містить жодного кадру аніме, але Netflix розповідає трохи більше про серіал:

«У серпні 1997 року комп’ютерний вчений Малком Лі шалено працює у своїй лабораторії в Токіо, щоб запустити програму ШІ, яка, на його думку, врятує світ. Оскільки хід майбутнього змінюється у минулому, невблаганного вбивцю відправляють назад у часі, щоб убити Малкома та трьох його дітей, щоб забезпечити своє майбутнє панування над людством. За вбивцею в часі слідує самотній солдат, який зробить будь-що, щоб зберегти Малкома та його родину живими, щоб раз і назавжди довести, що долі не існує».

Схоже, цей серіал розповість історію днів до правління Скайнет і спробу зупинити його від спричинення усіх жахів, про які ми знаємо.Аніме-серіал «Термінатор» був анонсований ще у серпні 2021 року. Тоді Netflix оголосив, що зніматиме його зі сценаристом «Бетмена» Меттсоном Томліном у ролі шоуранера.

Виробництвом шоу займатиметься Production IG — японська аніме-студія, що стоїть за Ghost in the Shell Arise, Psycho-Pass, FLCL тощо. Тепер підтверджено, що продюсуванням займеться Skydance.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Роглайк Hades від Supergiant Games, гра року у 2020, буде випущена Netflix на iOS у 2024-му. Гра не матиме внутрішньоігрової реклами, додаткових комісій і покупок у програмі, як і в інших іграх Netflix.

«Hades – це єдина у своєму роді roguelike, яка встановлює планку для творчого поєднання надзвичайно різних жанрів та використання їхніх сильних сторін. Захопливий бій, заснований на ривках, у поєднанні з потенціалом роглайк, що дозволяє просувати гру за допомогою вдалого отримання бонусів та посилень, дає відчуття божественної могутності. Hades пов’язує розвиток оповіді з циклом ігрового процесу. Невдалі пробіги, вибір гравця та налагоджені стосунки є авторськими моментами, які здаються унікальними для вашого проходження таким чином, що жодна гра раніше навіть не намагалася наблизитися до цього», — IGN.

Hades приєднується до інших ігор, доступних передплатникам Netflix: Dead Cells, Tomb Raider Reloaded, OXENFREE, OXENFREE II: Lost Signals, Valiant Hearts: Coming Home, Shovel Knight: Pocket Dungeon тощо.

Анімаційний серіал «Вибухові кошенята» заснований на однойменній настільній картковій грі. Exploding Kittens розповідає про вічний конфлікт між Раєм та Пеклом, який загострюється, коли Бог і Диявол потрапляють у світ смертних в тілах домашніх котів.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Трейлер одразу знайомить з Godcat, озвученим зіркою «Люцифера» Томом Еллісом, якого можна побачити у дослідженні життя на землі у перевах між надприродними битвами епічних масштабів.

Інші підтверджені учасники озвучення серіалу: Абрахам Лім, Люсі Лью, Марк Прокш, Еллі Макі та Сашир Замата. Повний список акторів, а також дата виходу ще не оголошені.

  • Оригінальна гра Explosive Kittens станом на серпень 2023 року залишається найбільш підтримуваним проєктом Kickstarter в історії, вона залучила понад $8,7 млн. Згодом гру адаптували для мобільних платформ та Nintendo Switch.

«Дівиця» (Damsel) – це казка навпаки. Принц бере за себе дівчину, але тільки для того, щоб принести у жертву дракону. Сюжет – у подоланні дівчиною наслідків «щастя», що впало на неї.

У фільмі режисера Хуана Карлоса Фреснадільйо, головну роль виконує Міллі Боббі Браун. Також у ньому грають Нік Робінсон, Анджела Бассетт та Робін Райт. Стрічка мала вийти ще місяць тому, але була перенесена на 2024 рік через страйк акторів та сценаристів.

Фінальний трейлер «Скотта Пілігріма» – аніме Scott Pilgrim Takes Off виходить вже 17 листопада.

«Скотт Пілігрім зустрічає дівчину своєї мрії, Рамону Флауерс, лише для того, щоб дізнатися, що семеро її злих колишніх стоять на шляху їхнього кохання».

Інші нові трейлери Netflix Geeked Week 2023:

Gyeongseong Creature

Dead Boy Detectives

Onmyoji

Katana Zero

Death’s Door

Джерела: Netflix, IGN

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: