Новини Ігри 09.07.2024 о 16:34 comment views icon

Реклама Microsoft для Amazon Fire TV: «Вам не потрібен Xbox, щоб грати в ігри Xbox»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Реклама Microsoft для Amazon Fire TV: «Вам не потрібен Xbox, щоб грати в ігри Xbox»

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Microsoft запускає Xbox Gaming на Amazon Fire TV і випустила рекламу, яка демонструє, що вам не потрібна консоль Xbox, щоб грати в ігри Xbox.

Доступність Xbox Gaming на Amazon Fire TV відкриває нові горизонти для геймерів. Тепер грати можна прямо з додатку через хмарний геймінг. Це розширює потенційну аудиторію Xbox ігор та підписки Xbox Game Pass. Усе, що потрібно — це сумісний Fire TV stick, контролер із Bluetooth і підписка Xbox Game Pass Ultimate.

Реклама Microsoft викликала неабиякий резонанс серед деяких фанатів Xbox. У ролику, що нагадує фільми серії «Крик», жінка відповідає на дзвінок незнайомця. Діалог розгортається навколо можливості грати на Xbox без самої консолі, що спочатку дивує героїню.

Microsoft прагне розвіяти міфи про необхідність дорогої консолі для гри в Xbox. «Немає консолі? Не лякайтесь», — говорить компанія у Twitter. Це звернення до тих, хто вважав, що для доступу до світу Xbox потрібно витратити сотні доларів на обладнання.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Хоча керівництво Xbox запевняє, що консолі залишаються важливою частиною їхнього бізнесу, продажі моделей Xbox Series X і S відстають від конкурентів — PlayStation 5 і Nintendo Switch. Філ Спенсер, голова Xbox, навіть визнав поразку в «консольних війнах». Попри це, Microsoft не здається. Компанія готує випуск нових моделей, консоль наступного покоління та, за чутками, портативний Xbox.

Microsoft представила цифрову Xbox X за $450 та ще два варіанти консолей — нова модель вже у розробці

Джерело: IGN

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: