Новини Технології 10.07.2024 о 16:50 comment views icon

Samsung показала Galaxy Ring: смарткільце з ШІ-аналізом здоров’я за $400

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Samsung показала Galaxy Ring: смарткільце з ШІ-аналізом здоров’я за $400

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Samsung нарешті розкрив подробиці про свій довгоочікуваний пристрій — смарткільце Galaxy Ring. Компанія продемонструвала новинку на заході Galaxy Unpacked 2024, і журналісти вже встигли ознайомитися з нею.

Ось основні характеристики пристрою:

  • Доступні кольори: золотий, срібний, чорний
  • Матеріал корпусу: титан
  • Ширина: 7 мм
  • Товщина: 2,6 мм
  • Водонепроникність: 10 ATM
  • Стандарт захисту: IP68
  • Розміри: від 5 до 13
  • Вага: 2,3–3 грами (залежно від розміру)
  • Датчики: акселерометр, оптичний датчик серцевого ритму, датчик температури шкіри
  • Сумісність: пристрої на базі Android
  • Ціна: $399,99 (приблизно ₴16 250)

Виробник подбав про водонепроникність пристрою, яка дає змогу носити смарткільце під час плавання та занурень на глибину до 100 метрів.

Особливу увагу привертає зарядний футляр Galaxy Ring. Його прозорий дизайн із LED-підсвічуванням надає пристрою футуристичного вигляду. Футляр не лише захищає смарткільце, але й забезпечує додаткову місткість акумулятора, що дає змогу заряджати пристрій у дорозі.

Samsung показала Galaxy Ring: смарткільце з ШІ-аналізом здоров'я за ₴16 000
Зарядний футляр

Samsung впровадив нові функції, що використовують штучний інтелект Galaxy AI. Серед них — оцінка енергії та поради щодо здоров’я. Ці функції аналізують дані про сон, активність та варіабельність серцевого ритму, щоб надати персоналізовані рекомендації користувачеві.

Смарткільце також пропонує функції відстеження менструального циклу, попередження про високий та низький пульс, автоматичне розпізнавання тренувань та нагадування про необхідність руху.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Samsung показала Galaxy Ring: смарткільце з ШІ-аналізом здоров'я за ₴16 000

Galaxy Ring працює лише з пристроями на базі Android, але найкраще розкриває свій потенціал у поєднанні з іншими продуктами Samsung. Наприклад, у парі з Galaxy Watch смарткільце оптимізує збір даних, обираючи найточніше джерело інформації.

Цікавою особливістю Galaxy Ring стала можливість керувати камерою смартфона за допомогою жесту подвійного стискання пальців. Ця функція наразі доступна лише для майбутніх моделей Fold 6 та Flip 6, але незабаром з’явиться і на S24. Важливо зазначити, що Samsung не вимагає додаткової підписки для користування всіма функціями пристрою.

Успіх Galaxy Ring залежатиме від точності відстеження показників та тривалості роботи акумулятора. Якщо Samsung вдасться досягти високих результатів у цих аспектах, компанія може стати лідером у сегменті смарткілець та задати новий напрям розвитку для цієї категорії носимих пристроїв.

Джерело: theVerge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: