Новини Софт 29.03.2023 о 14:40 comment views icon

Twitter приховав адресатів у розділі «Відповіді на твіти» — тепер повідомлення показуються без прив’язки до конкретного користувача

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Twitter стає ще більш заплутаним з черговим оновленням – відтепер у розділі «Відповіді на твіти» на сторінках інших людей ви не побачите, кому вони адресувались. 

Якщо натиснути на твіт з відповідями, відкриються й інші – але вони жодним чином не будуть пов’язані з ним. Тобто у розділі відображатиметься заплутаний набір текстових реакцій без контексту. 

Відповіді відтепер виринають й в основній стрічці – як окремі публікації, але дізнатись до якої теми вони відносяться нереально. Текстові реакції на ваші пости й надалі показуються на вкладці «Сповіщення», але виглядають як випадкові твіти, що не стосуються «материнської публікації».

Повідомляється, що цю зміну нині бачать не всі користувачі. Тож оновлення, дійсно, може бути помилкою, але цілком очікуваною – враховуючи загальний безлад, який панує в Twitter з моменту приходу Ілона Маска.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Під керівництвом Ілона Маска ринкова вартість Twitter обвалилася вдвічі – зараз компанія коштує $20 млрд (Маск вірить у перспективи $250 млрд)

Серед інших «цікавих» змін те, що з 15 квітня на вкладці «Для вас» показуватимуться лише твіти верифікованих акаунтів — тобто сторінок брендів чи установ, які отримали золоту чи сіру галочку, а також передплатників Twitter Blue. «Старі» сині галочки з 1 квітня в акаунтів заберуть — щоб зберегти цю «відзнаку» соцмережа пропонує оформили нову передплату, що розгортається нині у багатьох країнах світу (зокрема й в Україні, де вона коштуватиме 406₴/місяць та 4245₴/рік). 

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: