Новини Новини 19.05.2022 о 12:32 comment views icon

У Києві до кінця травня відновлять роботу шість комунальних кінотеатрів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Попри війну культурне життя в Україні продовжується, а індустрія розваг та зокрема кінотеатральний ринок стрімко оживає — з 12 травня в українських кінотеатрах відновилися покази голлівудських фільмів-блокбастерів, і все більше кінотеатрів повертаються до роботи. Так, до кінця травня у Києві відновлять роботу шість комунальних кінотеатрів, повідомили в КМДА.

21 травня відновлюють роботу комунальні кінотеатри «Лейпциг», «Флоренція» та «ім. Шевченка», а з 26 травня — кінотеатри «Старт», «Факел» і «Ліра».

В кінотеатрі «Ліра» демонструватимуть реставровану копію класики українського кіно «Тіні забутих предків». Детальніше ми розповідали про класику українського кінематографа у нашому попередньому матеріалі.А до Дня Києва 28 травня — спеціальний показ документального фільму «Національний музей».

Афішу кінотеатрів можна знайти на офіційному сайті КП «Київкінофільм».

У разі оголошення повітряної тривоги, сеанси зупиняються і глядачі мають прямувати до укриття. У такому випадку квитки можна буде використати у будь-який інший день або на інший сеанс.

 

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Старт прокату «Довбуша» Олеся Саніна в Україні попередньо переноситься на осінь 2022


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: