Новини Пристрої 20.05.2022 о 14:44 comment views icon

Bloomberg: Apple продемонструвала раді директорів прототип гарнітури змішаної реальності

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

За даними Bloomberg, минулого тижня рада директорів Apple вже змогла ознайомитися з гарнітурою змішаної реальності. Таким чином, передбачається, що вже незабаром компанія офіційно представить нову велику категорію пристроїв.

Для Apple запуск категорії продуктів може відкрити нові ринки та потенційно повторити успіх iPhone, який після виходу у 2007 році змінив уявлення про мобільні пристрої. Але якщо споживачі погано сприймуть гарнітуру, це може відродити побоювання з приводу бачення та запуску пристроїв компанії. Останньою великою новою категорією продуктів Apple можна назвати розумний годинник Watch, що вийшов у 2014 році.

Як повідомляє Bloomberg, гарнітура змішаної реальності Apple використовує зовнішні камери для потокової передачі зображень на дисплеї з високою роздільною здатністю всередині пристрою. Цей метод називається «наскрізною» доповненою реальністю.

Залишаються відкритими питання, скільки коштуватиме гарнітура, і що вона робитиме. Деякі чутки називали потенційну роздрібну ціну на рівні $3000, що може обмежити продаж. Повідомляється, що Apple планує випустити версії своїх мобільних додатків для гарнітури.

Офіційно Apple ніколи не підтверджувала факт розробки гарнітури, хоча найняла тисячі співробітників у підрозділ Technology Design Group, який займається технологіями віртуальної та доповненої реальності. Компанія випустила програмне забезпечення для iPhone під назвою ARkit, яке дозволяє програмам накладати цифрові зображення за допомогою камери iPhone.

Наступного місяця Apple буде проводити свою щорічну конференцію для розробників під назвою WWDC, яка часто включає анонси нових продуктів. Восени Apple також проводить заходи щодо запуску нових версій iPhone. Можливо, анонс гарнітури відбудеться в рамках одного із цих заходів.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Apple WWDC22 стартує 6 червня в онлайн-форматі — на ній розкажуть про нові версії ОС і, можливо, про новий ARM-процессор M2

Джерело: cnbc


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: