Новини Кіно 31.07.2024 о 09:34 comment views icon

Фінал другого сезону серіалу «Дім дракона» злили в TikTok і Twitter за кілька днів до прем’єри

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Фінал другого сезону серіалу «Дім дракона» злили в TikTok і Twitter за кілька днів до прем’єри

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Кілька сцен восьмого епізоду другого сезону серіалу «Дім дракона», який мав дебютувати лише цієї неділі, вільно «гуляють» в мережі з учорашнього вечора.

Один з акаунтів у TikTok розмістив близько 30 хвилин епізоду у 14 відео і зібрав сотню тисяч переглядів. Зрештою автора забанили, однак ролики вже поширили у Twitter і Reddit зокрема.

Для HBO ситуації з витоками не нові: у 2022 році фінальний епізод першого сезону серіалу «Дім дракона» з’явився на торентах за кілька днів до дебюту — припускали, що винні у цьому партнери з дистрибуції в Європі, на Близькому Сході чи в Африці. Епізоди усіх восьми сезонів «Гри престолів» (і особливо останнього) так само регулярно з’являлися на нелегальних сайтах і навіть на законних платформах, таких як DirecTV Now і німецькій версії Amazon Prime Video перед запланованим показом.

HBO намагалась запобігти піратству фіналу другого сезону «Дому дракона» й не надавала інформацію навіть перевіреним журналістам, однак витоків так і не уникнули. В компанії поки не коментували ситуацію.

В Україні фінальний епізод «Дому дракона» можна переглянути вже з понеділка на Megogo.

«Дім дракона» — це приквел хітової «Гри престолів», заснований на романі Джорджа Р. Р. Мартіна «Вогонь і кров». Сюжет показує боротьбу зелених та чорних Таргарієнів за трон — події, що відбуваються за 200 років до подій «Гри престолів». Наразі серіал офіційно подовжено на третій сезон.

Онлайн-курс UI/UX designer від Mate academy.
Навчайтесь на онлайн-курс повного дня UI/UX designer та легко заходьте в IT! Допомагаємо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Раніше Джордж Мартін раніше анонсував одразу 8 серіалів з всесвіту «Гри престолів». Вже стартувала розробка «Лицаря сімох королівств»; також HBO співпрацює зі сценаристом  «Бетмена» Метсоном Томліном для створення серіалу про Ейгона «Завойовника» Таргарієна. Щодо прямого сиквела «Гри престолів» про Джона Сноу, то його скасували — через брак вихідного матеріалу. Але ми все ж побачимо раніше скасований серіал «10 000 кораблів».

Джордж Мартін отримав епізодичну роль в серіалі «Дім дракона», але його важко помітити

Джерело: Variety

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: