Новини Софт 01.12.2022 о 10:51 comment views icon

Маск помирився з Apple — Тім Кук переконав Ілона, що Twitter не збирались видаляти з App Store

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

У понеділок Маск заявив, що Apple “погрожувала видалити Twitter” з App Store, але Тім Кук пояснив підприємцю, що це не так. 

Ілон Маск відвідав кампус Apple, де генеральний директор компанії Тім Кук провів для нього екскурсію. Ілон опублікував відео прогулянки у Twitter, на якому можна побачити тіні двох людей — його та ще когось, схожого на Кука.

У понеділок Маск публічно заявив, що Apple планувала видалити його соцмережу з App Store, а згодом розкритикував політику компанії щодо отримання 30% комісії з кожної купівлі у застосунку. Мільярдер навіть відклав через це запуск Twitter Blue — платної підписки, яка додає галочку верифікації та доступ до ще кількох пріоритетних послуг за $8 на місяць.

У середу Маск написав, що у нього сталася “непорозуміння” з Apple, але згодом Тім Кук прояснив ситуацію.

“Хороша розмова. Серед іншого, ми усунули непорозуміння щодо можливого видалення Twitter з App Store. Тім переконав мене, що Apple ніколи не думала про це”, — твітнув Маск.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Незрозуміло чи обговорювали генеральні директори комісію в App Store, Маск про це поки мовчить. Проте помічено, що Ілон видалив твіт із мемом, в якому заявляв, що готовий “піти на війну”, аби тільки не сплачувати відсоток Apple.

Маск помирився з Apple — Тім Кук переконав Ілона, що Twitter не збирались видаляти з App Store

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: