Новини Кіно 03.07.2024 о 14:27 comment views icon

На Netflix вийшов новий «Поліцейський з Беверлі-Гіллз» — Едді Мерфі у ролі Акселя Фоулі після 30-річної перерви

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

На Netflix вийшов новий «Поліцейський з Беверлі-Гіллз» — Едді Мерфі у ролі Акселя Фоулі після 30-річної перерви

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Четвертий фільм з серії «Поліцейський з Беверлі-Гіллз» відсьогодні доступний для перегляду на Netflix — в українському дубляжі в тому числі.

Події фільму, згідно з офіційним синопсисом, відбуваються за 40 років з моменту, коли Аксель Фоулі взявся за свою першу справу. На цей раз поліцейському у виконанні Едді Мерфі доведеться рятувати життя своєї доньки (Тейлор Пейдж), об’єднавшись із новим партнером (Джозеф Гордон-Левітт) і старими колегами Біллі Роузвудом (Джадж Рейнгольд) і Джоном Таггартом (Джон Ештон).

Також серед акторського складу з’являються Пол Райзер, Бронсон Піншо і Кевін Бейкон.

На Netflix вийшов новий «Поліцейський з Беверлі-Гіллз» — Едді Мерфі у ролі Акселя Фоуля після 30-річної перерви

Джеррі Брукгаймер, автор оригінального «Поліцейського з Беверлі-Гіллз», продюсував фільм, режисером виступив Марк Маллой, а сценаристами Вілл Білл, Том Гормікан і Кевін Еттен.

У ролі Акселя Фоулі Мерфі вперше з’явився в 1984 році, а після того, як стрічка стала найкасовішою на той рік, за нею слідували два продовження — останнє дебютувало в кінотеатрах 30 років тому.

Едді Мерфі каже, що «Шрек 5» вийде у 2025 році, а за ним — спіноф про Віслюка

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: