Новини Кіно 26.09.2023 о 13:13 comment views icon

Netflix покаже епічну битву за виживання на Землі в новій документалці «Життя на нашій планеті». Прем’єра — 25 жовтня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Netflix покаже епічну битву за виживання на Землі в новій документалці «Життя на нашій планеті». Прем’єра — 25 жовтня

Стівен Спілберг та відзначені премією «‎Еммі» творці серіалу «Наша планета» представляють нову 8-серійну документальну історію про природу Землі.

«Життя на нашій планеті» покаже нескінченну боротьбу за панування на Землі через призму створінь, які тут жили — тут і динозаври, що блукали сушею, і давні «монстри» з океану. Ці істоти створювали цілі династії, які правили планетою, однак вимирали через природні катаклізми.

Над документальною історією працювала команда Silverback Films, яка створила відзначений премією «‎Еммі» серіал «‎Наша планета», Amblin Entertainment на чолі зі Стівеном Спілбергом та продюсери Аластер Фотергілл, Кіт Шоллі, Дерріл Френк, Джастін Фалві та Ден Тепстер.

Серіал створено у співпраці з Industrial Light and Magic — одним із галузевих лідерів віртуального виробництва та візуальних ефектів. Їхню роботу вже можна переглянути у трейлері й вона вражає — величні істоти оживають у приголомшливих деталях в середовищах, далеких від сучасних. До неймовірних видів додасться приємний голос — як оповідача до серіалу запросили Моргана Фрімана.

Цей серіал — одна із 6 документальних робіт, анонсованих ще в листопаді 2022 року (включно з випущеними раніше «Історія всесвіту‎» та «Наша планета II», а також «Our Oceans‎» та «Our Living World‎», що вийдуть у 2024-му, та «Our Water World‎», що вийде у 2025-му).

Прем’єра серіалу «Життя на нашій планеті» на Netflix — 25 жовтня.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Офіційний трейлер (оригінал+субтитри українською)

Трейлер з українським дубляжем


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: