Новини Кіно 16.10.2023 о 12:59 comment views icon

«Невразливий‎» повернеться на Amazon Prime Video із другим сезоном 3 листопада — трейлер обіцяє багато кривавих боїв

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Перша частина продовження анімаційного серіалу для дорослих вийде 3 листопада, друга — у 2024 році.

Перший сезон анімаційного шоу «Невразливий‎» / Invincible, заснований на коміксах Роберта Кіркмана, розповідав про сина супергероя Омнімена (Дж. К. Сіммонс) 17-річного підлітка Марка Грейсона (Стівен Юн), який також віднайшов у собі суперсили та розпочинає тренуватись із батьком. Мультсеріал відзначився безліччю кривавих сцен і, здається, продовження пішло тим самим шляхом.

«Невразливий‎» повернеться на Amazon Prime Video із другим сезоном 3 листопада — трейлер обіцяє багато кривавих боїв

Події відбуваються за кілька місяців після фіналу першого сезону — у той час, як Марк із матір’ю Деббі все ще переймаються тим фактом, що Омнімен був агентом Імперії Вілтрум, Аллен Прибулець (Сет Роґен) хоче залучити хлопця як союзника у боротьбі проти жорстокої раси. Водночас є ще купа лиходіїв, з якими може битися Марк із Вартовими на Землі — як-от новачок Ангстром Леві (Стерлінг К. Браун) і Близнюки Маулери (Кевін Майкл Річардсон).

Також у головних ролях Джейсон Манцукас, Джилліан Джейкобс і Волтон Гоггінс.

Другий сезон «Невразливого‎» повернеться з першою частиною на Prime Video 3 листопада, друга — вийде в ефір на початку 2024 року.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: