Новини Авто 06.08.2024 о 10:54 comment views icon

Перша смерть для Cybertruck: електричний пікап Tesla протаранив бетонну трубу і загорівся, а водій загинув на місці

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Перша смерть для Cybertruck: електричний пікап Tesla протаранив бетонну трубу і загорівся, а водій загинув на місці

Аварія сталася минулої ночі в окрузі Чемберс, штат Техас. За повідомленням поліції, водій Cybertruck з невідомої причини не впорався з керуванням, через що автомобіль з’їхав з дороги, врізався в бетонну водопропускну трубу та загорівся.

Водій загинув на місці, а аварія стала першою смертельною для Tesla Cybertruck (який, до речі, ще не пройшов краш-тест третьої сторони).

Протягом багатьох років Tesla демонструвала чудові результати краш-тестів, і кілька її автомобілів є лідерами безпеки у своїх категоріях. Автовиробник дав зрозуміти, що очікує того ж самого від Cybertruck, який, як він стверджує, має міцну конструкцію. Водночас у перших ДТП кібервантажівка показала себе не надто добре, а досвідчені автомеханіки стверджують, що її майже неможливо ремонтувати.

Якщо розбився, то з кінцями — Tesla Cybertruck майже неможливо ремонтувати

Наразі точні причини ДТП все ще з’ясовують, а особу водія поки не розголошують, повідомляє Electrek. Зазвичай, більшість розмов після аварій за участю електромобілів Tesla зводяться до питання, чи був ввімкнений автопілот або FSD. Однак для Cybertruck обидві технології наразі недоступні, і щось найближче до автономності — адаптивна система круїз-контролю, але невідомо, чи користувався нею водій.

Онлайн-курс Recruiter від Mate academy.
Обирайте курс Recruiter та ставайте високооплачуваним спеціалістом! Навчання відбувається онлайн та ідеально підходить для новачків!
Отримати знижку на курс

Нагадаємо, що у квітні, після скарг користувачів на проблеми з акселератором, Tesla спочатку призупинила відвантаження Cybertruck, а потім відкликала 3878 автомобілів.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: