Новини Софт 17.06.2024 о 15:14 comment views icon

Привіт, комп’ютер! Apple дозволить перейменувати Siri через Vocal Shortcuts в iOS 18

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Привіт, комп’ютер! Apple дозволить перейменувати Siri через Vocal Shortcuts в iOS 18

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Apple додала в iOS 18 функцію доступності Vocal Shortcuts і користувачі, які випробували бета-версію, виявили, що її можна використовувати для того, щоб призначити для Siri нове слово пробудження.

За допомогою Vocal Shortcuts (спеціальних голосових команд для запуску дій) можна вибрати альтернативу стандартному «Hey ‌Siri‌». Для цього необхідно зайти в «Налаштування» — «Спеціальні можливості» — «Голосові команди», обрати «‌Siri‌» (а не ‌Siri‌ Request) і ввести нове ім’я, наприклад «Комп’ютер».

Далі за цим словом можна буде голосом активувати Siri‌. Однак, як зазначає Macrumors, функція обмежена iPhone‌ і не синхронізується з іншими пристроями, де помічник залишиться зі своїм стандартним ім’ям.

На Reddit пишуть, що після налаштування треба зробити паузу і дочекатися активації змін, перш ніж нова Siri‌ реагуватиме на вас.

Vocal Shortcuts також можна використовувати для запуску будь-якої дії, чи налаштування тригерів для програм, системних функції, таких як створення знімка екрана, зміни гучності тощо.

iOS 18 дозволить платити через Apple Pay в сторонніх браузерах на Mac і на ПК з Windows

Курс-професія "Data Scientist" від robot_dreams.
Опануйте професію дата-саєнтиста з нуля та беріть участь у будь-якій справі: від розробки підходів для розв’язання завдань бізнесу до пошуку інсайтів для розвитку продуктів.
Детальніше про навчання

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: