Новини Софт 14.06.2024 о 16:25 comment views icon

Раптом що, їде «Катерина» — в Україні запустили застосунок для захисту жінок від «бевзнів»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Раптом що, їде «Катерина» — в Україні запустили застосунок для захисту жінок від «бевзнів»

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Програма з гарною назвою «Катерина» створена, як можливість викликати мобільну групу реагування у небезпечних ситуаціях. 

«Нам остогидли бевзніРаптом що, їде «Катерина» — в Україні запустили застосунок для захисту жінок від «бевзнів»Раптом що, їде «Катерина» — в Україні запустили застосунок для захисту жінок від «бевзнів»Бевзень або бевзь — українська лайка. Теж саме, що йолоп чи бовдур., які не здатні стримуватися, агресують або розпускають руки. Тому ми створили «Катерину». Це підписка на застосунок, який за натиском кнопки викликає одну з 1500 груп мобільного реагування, коли ти відчуваєш небезпеку. «Катерина» завжди на твоїй стороні. Ми забезпечимо тобі фізичний захист або відвеземо в безпечне місце», — зазначається на офіційному сайті.

Що за сервіс?

«Катерина» — це сервіс, який працює на базі служби охорони «Явір-2000» (фірми, що протягом 30 років працює з сигналізаціями й системами відеоспостереження, охороняє стаціонарні об’єкти, супроводжує вантажі, надає послуги інкасації тощо). Фахівці, що входитимуть до складу мобільних груп, мають навички фізичного втручання, психологічну підготовку, швидкі машини, екіпірування — та, за потреби, можуть застосувати газовий балончик, гумовий кийок, травматичну зброю чи просто відвезти в безпечне місце.

Як і де працює?

«Катерина» працює в майже всіх областях країни (окрім Луганської, Донецької, Херсонської областей та тимчасово окупованого Криму), однак найбільше чергових груп (282) працює на Київщині. 

Викликати мобільну групу можна у будь-якій небезпечній ситуації — приклади перелічують так: «прив’язався пришелепкуватий в маршрутці», «доколупався біля дому вилупок», «бевзь в барі пристає», «прив’язалося в парку одоробло», «приїхав збоченець замість таксі» тощо. 

У разі небезпеки користувачки мають просто затиснути кнопку в застосунку до вібрації — тоді оператору надійде геолокація, а екіпаж (як обіцяють) приїде в середньому за п’ять хвилин.

За необхідності через застосунок «Катерина» можна викликати охоронця для супроводу дитини, чи фахівця, який надасть першу допомогу літнім людям.

Онлайн-курс "Business English for HR" від Vocabulaba.
Прокачайте професійну HR-англійську.Навчіться он- і офбордити кандидатів у кроскультурних командах, а також грамотно проводити ділове листування.
Детальніше про курс

Вартість

Наразі в застосунку доступні три тарифні плани: 

  • «Коліжанка» — один виклик, 199 гривень на місяць
  •  «Кума» — три виклики, 299 гривень на місяць
  •  «Сестра» — десять викликів, 799 гривень на місяць

За додаткову плату (50 грн на місяць за кожен пристрій) можна додати до своєї підписки дитину або літніх родичів.

У випадку, якщо усі виклики за тарифом використані, можна замовити додатковий виїзд — однак він обійдеться у 350 гривень. 

«Сподіваємося, що наш сервіс допоможе пришвидшити тенденцію до створення безпечних умов для людей, незалежно від часу доби, району та зовнішнього вигляду. Очевидно, що нашими послугами може скористатися будь-хто, не тільки жінки. Від рук агресивних гаспидів може потерпіти кожен, тож «Катерини» від них і захищає», — розповів співзасновник «Катерини» Олександр Ніколюк.

Застосунок «Катерина» доступний за посиланнями — для iOS та Android.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: