Новини Кіно 19.06.2024 о 18:04 comment views icon

Серіал «Відьмак» від Netflix — перші фото Лоуренса Фішберна у ролі Регіса

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Кіно виходить за підтримки?

З четвертого сезону «Відьмака» від Netflix відзняли вже два епізоди з восьми, і у мережу потрапили фото та відео зі знімання наступних. Крім заміни Ґеральта, серіал також представить кількох нових персонажів. Мабуть, найважливіший новий актор, після виконавця ролі Відьмака Ліама Гемсворта, — Лоуренс Фішберн.

Серіал «Відьмак» від Netflix — перші фото Лоуренса Фішберна у ролі Регіса

Фішберн втілює образ одного з найвідоміших та улюбленіших персонажів другого плану у романах та доповненні The Witcher 3 «Кров і вино» — перукаря, цілителя та вищого вампіра Еміеля Регіса Рогеллека Терзіефф-Годфроя, відомого друзям як Регіс. У мережі з’явилися фото та відео Лоуренса Фішберна під час знімального процесу. Матеріали оприлюднені фотографом UnboxPHD.

Кадри були зроблені у мальовничих руїнах в абатстві Веверлі неподалік від Лондона. Знімальна група побудувала біля руїн великий наметовий табір. Здається, це табір для біженців, які втекли від війни між Нільфгаардом та королівствами Півночі. Війна спалахнула наприкінці третього сезону «Відьмака» і триватиме у четвертому.

Якщо слідувати змісту романів Анджея Сапковського, окрім Регіса у цей період з Ґеральтом подорожуватимуть Лютик (Джої Бейті), Мільва (Менгер Чжан), Кагир (Еймон Фаррен), група краснолюдів на чолі з Золтаном Хіваєм (Денні Вудберн) та Персівалем Шуттенбахом (Лінден Порко). Можливо, з’явиться й Ангулема.

Курс-професія "Flutter & Dart Mobile Developer" від robot_dreams.
Навчіться створювати застосунки, які працюватимуть на всіх платформах, і розпочніть кар’єру в мобільній розробці.
Детальніше про курс

Відповідно до сторінки абатства в інтернеті, руїни будуть закриті для відвідувачів до 12 липня. невідомо, чи залишиться там знімальна група «Відьмака» весь цей період, знімання в абатстві Веверлі триватимуть принаймні протягом ще кілька днів.

Серіал «Відьмак» — Ліам Гемсворт у ролі Ґеральта на перших фото

Джерело: Redanian Intelligence

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: