Новини Кіно 29.05.2024 о 22:07 comment views icon

Серіал «Володар перснів: Персні влади» покаже Тома Бомбаділа — кадри з персонажем

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Серіал «Володар перснів: Персні влади» покаже Тома Бомбаділа — кадри з персонажем

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Після кількох поколінь адаптацій, які обходили персонажа роману Джона Р. Р. Толкіна «Володар перснів» Тома Бомбаділа він нарешті з’явиться на екрані. Другий сезон серіалу Amazon «Володар перснів: Персні влади» покаже його глядачам. Повідомляє про це і ділиться першими кадрами з Томом видання Vanity Fair. Тома Бомбаділа у серіалі зіграє актор Рорі Кіннір.

«Є причина, чому він не з’являвся у попередніх адаптаціях — в певному сенсі він не є драматичним персонажем. … Він спостерігає за драмою, але переважно не бере в ній участі. У «Братстві Персня» персонажі просто йдуть до нього і перебувають там деякий час, хоча Том передає їм деякі знання», — каже один із шоураннерів Джей Ді Пейн.

Том Бомбаділ — дивна, надприродно могутня істота, з якою Фродо, Сем, Меррі та Піпін стикаються на загадкову передісторію, яка робить його відомим більшості рас Середзем’я, а завдяки іншим роботам та листам Толкіна можна дізнатися про нього ще більше. Він є одним з найдавніших та наймогутніших мешканців Арди та глибоко пов’язаний зі світом природи.

Через туманне походження Бомбаділа «Володар перснів: Персні влади» отримає значну свободу в адаптації персонажа. Він зіграє важливу роль у подорожі таємничого Незнайомця, персонажа Деніела Веймана, який у першому сезоні подорожував з харфутами, та виявився один з Істарі, могутніх істот, надісланих для боротьби з Сауроном.

«Коли він нарешті перетнеться з Незнайомцем, можна сказати, що він має бажання спробувати не дати руйнуванню, яке сталося там, поширитися на його улюблені землі на Заході. Він підштовхує Незнайомця до подорожі, яка зрештою захистить світ, який йому небайдужий. Тож я б сказав, що наш Том Бомбаділ трохи більш дієвий, ніж в книгах, але лише на 5-10%».— додає Пейн.

Серіал «Володар перснів: Персні влади» повертається з другим сезоном 29 серпня на Amazon Prime.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

«Володар перснів: Персні влади» — офіційний трейлер 2-го сезону серіалу Amazon

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: