Новини Новини 09.02.2023 о 10:19 comment views icon

Twitter дозволив писати довгі публікації обсягом до 4000 символів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Оновлений ліміт для публікацій у Twitter дозволить писати довгі тексти, не розбиваючи текст на кілька окремих твітів. Однак скористатися послугою зможуть лише передплатники Twitter Blue.

Функція “довгого твіту” дозволить передплатникам Blue у США публікувати тексти обсягом до 4000 символів одночасно. У стрічці пост відображатиметься не повністю, але з кнопкою “показати більше”.

Однак якщо твіт містить більше стандартних 280 символів, його не можна зберегти як чернетку або запланувати публікацію. Більшість інших функцій працюють як і раніше — можна додавати хештеги або зображення, а користувачі, які не підписалися на Blue, зможуть взаємодіяти з публікаціями як зазвичай.

Треди у минулому — Twitter дозволив писати публікації обсягом до 4000 символів

Передплатники Twitter Blue також мають можливість процитувати довгий твіт або написати коментар з 4000 символів. 

Нині компанія працює над можливістю додати функцію форматування до публікацій — щоб збільшити шрифт або виділити його.

Курс Communicative Business English.
За майже 2 місяці ви відчуєте впевненість у спілкуванні з міжнародними колегами, здолаєте мовний бар’єр та прокачаєте аналітичне мислення.
Реєстрація на курс

Стандартний ліміт у 280 символів для публікації був введений у 2017 році, замінивши попередній у 140 символів. 

Оновлення для “довших твітів” було розгорнуто доволі швидко, але не без проблем — Twitter “приліг” на кілька годин на наступний день після новини про запуск функції. Деякі користувачі не могли публікувати пости, через те, що “перевищили денний ліміт з надсилання твітів”. Повідомляється, що Ілон Маск розіслав електронного листа співробітникам з проханням призупинити роботу над новими функціями “на користь максимальної стабільності та надійності системи, особливо з наближенням Супербоула”.

Twitter стягуватиме $1000 на місяць за “золоту галочку” і ще по $50 за кожний додатковий акаунт компанії

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: