Новини Новини 03.03.2022 о 20:35 comment views icon

«Американська мітла». Ілон Маск вчергове вдало підколов Дмитра Рогозіна з «Роскосмосу»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Ілон Маск відповів на недавній випад очільника «Роскосмосу» Дмитра Рогозіна — засновник і гендиректор SpaceX вчергове вдало підколов російського чиновника коротким та лаконічним твітом з двох слів — «американська мітла».

Не секрет, що російська космонавтика, яка протягом останніх десятиліть паразитує на радянській спадщині, доживає свої останні дні. Нещодавні санкції США проти рф через війну проти України наблизили цей момент. У відповідь рф вдарила по Воронєжу з помпою повідомила, що припиняє постачання США ракетних двигунів. Мова про двигуни РД-180, які використовує ракета Atlas-5, та РД-181, що використовується у першому ступені ракети Antares. Водночас Дмитро Рогозін заявив, цитуємо, «Нехай літають у космос на своїх мітлах». І ось зараз Ілон Маск відреагував — лідер SpaceX дуже тонко підколов Рогозіна, показавши як насправді виглядає «американська мітла» — це новітня та найнадійніша ракета-носій Falcon 9.

Ілон Маск залишив очевидне відсилання, коментуючи сьогоднішній запуск ракети-носія Falcon 9, яка успішно вивела на орбіту нову партію із 47 супутників Starlink,

Варто зазначити, що за останні декілька днів Ілон Маск декілька разів вказував Рогозіну актуальний курс. 26 лютого лідер SpaceX чітко відповів на істеричний монолог Рогозіна з “погрозами” щодо падіння МКС на США чи Індію, запевнивши, що його компанія забезпечить відповідну підтримку станції.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

«Американська мітла». Ілон Маск вчергове вдало підколов Дмитра Рогозіна з «Роскосмосу»

Також Ілон Маск вступився за Україну та відбив ще одну атаку Рогозіна — очільнику «Роскосмосу» дуже не сподобалось, що SpaceX оперативно забезпечив нашу країну супутниковим інтернетом Starlink.

«Американська мітла». Ілон Маск вчергове вдало підколов Дмитра Рогозіна з «Роскосмосу»

Ілон Маск відповів Рогозіну, що в Україні спостерігаються дивні перебої у роботі інтернету і зробив саркастичну ремарку щодо поганої погоди — це очевидне відсилання до нещодавнього інциденту у Румунії. 2 березня розбився рятувальний вертоліт, який відправився на пошуки зниклого з радарів винищувача МіГ-21 на узбережжі Чорного моря. Внаслідок авіакатастрофи загинули семеро румунських військових, а офіційною причиною назвали “погану погоду”.

Ну і як тут не згадати про «батут»?


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: