Новини Пристрої 18.07.2022 о 16:53 comment views icon

Наступна презентація Samsung Unpacked пройде 10 серпня — на ній очікуються складані смартфони Galaxy Fold4 та Flip4, а також смартгодинники Galaxy Watch 5

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Точну дату традиційної літньої презентації Samsung Unpacked повідомив відомий інсайдер Еван Блас (@evleaks) та опублікував зображення запрошення, яке, вочевидь, взято з офіційних промоматеріалів компанії. Окрім дати, на ньому також можна побачити розмите зображення поки що неанонсованого складаного Samsung Galaxy Flip4, яке раніше злили той же Еван Блас разом з 91Mobiles.

Оновлено [19 липня 15:57]: Samsung опублікував головоломку, якою південнокорейський гігант підтвердив дату наступної презентації Unpacked — захід дійсно відбудеться 10 серпня.

Samsung Galaxy Flip4 — одна з кількох очікуваних нових пристроїв, які покажуть на майбутній презентації. Це оновлення торішньої моделі Z Flip3 (компактна «жабка» з екраном, який можна згинати навпіл). Разом з Galaxy Flip4 очікується нове покоління смартфона-планшета з розкладним гнучким екраном Galaxy Fold4 — його рендери потрапили в мережу ще на початку травня. За попередніми даними, Galaxy Fold4 збереже дизайн попередника, але отримає поліпшені технічні характеристики та низку нових функціональних можливостей.

Раніше Джон Проссер — інший інсайдер з не найкращою репутацією — також вказував 10 серпня як потенційну дату проведення наступної великої презентації Unpacked. Він також зазначав, що у продаж нові гнучкі смартфони Galaxy Fold можуть надійти 26 серпня. Тепер чекаємо на офіційне підтвердження цієї інформації від Samsung, але Еван Блас вкрай рідко помиляється.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Разом з Galaxy Flip4 та Galaxy Fold4 під час заходу очікується щонайменше ще один значний анонс — смартгодинники Galaxy Watch 5. Новим моделям, які прийдуть на зміну тогорічним Galaxy Watch 4, доведеться змагатися не тільки з Apple Watch Series 7, але також з Google Pixel Watch.

Galaxy Watch 5 — якісні рендери з фінальним дизайном нової серії смартгодинників Samsung


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: