Новини Софт 07.06.2024 о 11:13 comment views icon

Netflix тестує редизайн свого телевізійного застосунку — найбільший за останні 10 років

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Netflix тестує редизайн свого телевізійного застосунку — найбільший за останні 10 років

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Netflix почала розгортати перше за десятиліття велике оновлення свого телевізійного застосунку. Запропоновані зміни інтерфейсу покликані допомогти глядачам швидше вирішити, що вони хочуть дивитися.

Стримінговий сервіс прагне збільшити час, який глядачі проводять в застосунку, щоб утримати клієнтів і залучити передплатників до своїх нових дешевших планів з підтримкою реклами.

Netflix тестує найбільший ре дизайн свого телевізійного застосунку за останні 10 років

Дослідження компанії показали, що користувачі виконували так звану «гімнастику для очей» ─ озиралися на різні частини головного екрана Netflix, намагаючись знайти контент, який їх зацікавив. Отже, при розробці нового інтерфейсу дизайнери намагались усунути необхідність часто переводити погляд.

«Ми дійсно хотіли зробити це простішим, інтуїтивно зрозумілішим, у всьому легшому для навігації», ─ сказав виконавчий директор Netflix Пет Флеммінг.

Зміни домашньої сторінки включали збільшення заголовків, реорганізацію інформації та виділення легких для читання ласих шматочків, таких як серіали чи фільми, що «провели 8 тижнів у топ-10».

Онлайн-курс "Business English для фінансистів" від Vocabulaba.
Опануйте мову фінансів англійською та спілкуйтесь вільно — під час презентацій бюджетів для native-спікерів чи співбесід у міжнародних компаніях.
Детальніше про курс

Серед інших змін у телевізійному застосунку ─ кнопка меню переміщена з лівої сторони у верхню частину екрана. Також додано нову вкладку My Netflix з серіалами чи фільмами, які користувач почав переглядати, або збереженими для перегляду пізніше.

Netflix тестує найбільший ре дизайн свого телевізійного застосунку за останні 10 років

Водночас Netflix продовжить як і раніше надавати персоналізовані пропозиції кожному користувачеві. Сервіс не вносить жодних змін у свій алгоритм рекомендацій у рамках редизайну, сказав Флеммінг.

Оновлена версія інтерфейсу Netflix вже почала розгортатися для підгрупи з майже 270 млн користувачів по всьому світу. Компанія збере відгуки й, можливо, внесе зміни, перш ніж запровадити зміни більш широко.

Netflix наголошує на тривалості взаємодії як на ключовому показнику, кажучи інвесторам, що це «найкращий показник задоволеності клієнтів».

Джерело: reuters

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: