Новини Кіно 28.05.2024 о 10:07 comment views icon

«Ножі наголо: Прокинься, мрець» — зірки «Корони» та «Прісцилли» зіграють у продовженні детективної франшизи з Денієлом Крейґом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Ножі наголо: Прокинься, мрець» — зірки «Корони» та «Прісцилли» зіграють у продовженні детективної франшизи з Денієлом Крейґом

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Джош О’Коннор і Кейлі Спейні збираються приєднатися до третьої частини детективної франшизи «Ножі наголо», яку анонсували кількома днями раніше.

О’Коннор зіграв принца Чарльза у серіалі «Корона» на Netflix, а також відзначився головною роллю у «Суперниках» Луки Гуаданьїно, а Спейні раніше грала дружину Елвіса Преслі в байопіку Софії Копполи «Прісцилла» та з’являлась у «Громадянській війні» A24 (Кейлі також очолює акторський склад майбутнього науково-фантастичного фільму жахів «Чужий: Ромул»).

Джош О'Коннор у серіалі «Корона»
Джош О’Коннор у серіалі «Корона»

Раян Джонсон повертається до режисури та написання сценарію, а також виступить продюсером «Ножі наголо 3» — разом з Рамом Бергманом.

Кейлі Спейні у фільмі «Прісцилла»
Кейлі Спейні у фільмі «Прісцилла»

Денієл Крейґ повернеться до ролі детектива Бенуа Блана, однак подробиці сюжету поки тримають в таємниці. Виробництво фільму «Ножі наголо: Прокинься, мрець» має стартувати найближчим тижнями, а дебют на стримінгу запланований на 2025 рік.

Попередня частина франшизи «Ножі наголо: Скляна цибуля» вийшла на Netflix у 2022 році — до цього стримінг підписав рекордну угоду на $450 млн про виробництво двох сиквелів для оригінального хіта 2019 року.

Джерело: Deadline

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: