Новини Кіно 23.05.2024 о 16:27 comment views icon

«Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф.» — новий трейлер комедії з Едді Мерфі, який вчетверте повернувся до ролі детектива

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф.» — новий трейлер комедії з Едді Мерфі, який вчетверте повернувся до ролі детектива

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Netflix оприлюднив новий великий трейлер комедії «Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф.», в якій Едді Мерфі після 30-річної перерви повертається до ролі детектива Акселя Фоулі.

Режисує четвертий фільм франшизи Марк Маллой, а сценаристом виступили Вілл Білл, Том Гормікан і Кевін Еттен. До акторського складу на чолі з Мерфі приєдналися Джозеф Гордон-Левітт, Тейлор Пейдж, Джадж Рейнгольд, Джон Ештон, Пол Райзер, Бронсон Піншо і Кевін Бейкон. Автор оригінального «Поліцейського з Беверлі-Гіллз» Джеррі Брукгаймер повертається до четвертого фільму як продюсер.

На цей раз Аксель Фоулі має врятувати життя своєї доньки (Пейдж), об’єднавшись із новим партнером (Гордон-Левітт) і старими колегами Біллі Роузвудом (Рейнгольд) і Джоном Таггартом (Ештон).

У ролі копа Мерфі вперше з’явився в 1984 році в оригінальному фільмі «Поліцейський з Беверлі-Гіллз» під керівництвом режисера Мартіна Бреста та за сценарієм Даніло Баха і Деніела Петрі-молодшого. Після того, як стрічка стала найкасовішою на той рік, за нею послідували два продовження — останнє дебютувало в кінотеатрах у 1994 році.

Neflix випустить фільм «Поліцейський з Беверлі-Гіллз: Аксель Фоулі‎» 3 липня 2024 року.

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: