Новини Софт 03.07.2024 о 13:54 comment views icon

Proton Docs — нова «захищена» альтернатива Google Docs від творця Proton VPN

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Швейцарська компанія, яка розробила Proton VPN та Proton Mail запустила набір робочих документів, який дуже нагадує Google Docs.

Відсьогодні Proton Docs запускається в межах Proton Drive — як новий набір робочих документів, орієнтований на конфіденційність.

Proton Docs — нова «конфіденційна» альтернатива Google Docs від творця Proton Mail

Відтепер Proton, яка стартувала з клієнтом електронної пошти, має в наборі календар, систему зберігання файлів, менеджер паролів тощо. Запуск сервісу із документами має сенс для компанії, яка намагається конкурувати з Microsoft Office і Google Workspace й у квітні придбала Standard Notes (нотатки нікуди не зникнуть, Docs просто «запозичить» деякі функції.

Proton Docs — нова «конфіденційна» альтернатива Google Docs від творця Proton Mail

Перша версія Proton Docs, здається, пропонує усе необхідно для редактора документів — форматування, спільне редагування та підтримку мультимедіа (сподіваємось, що з опцією вбудовування зображень він справлятиметься краще за Google).

Recruiter.
Обирайте курс Recruiter та ставайте високооплачуваним спеціалістом! Навчання відбувається онлайн та ідеально підходить для новачків!
Отримати деталі про курс

Наразі Proton Docs оптимізований лише для вебверсії та настільного комп’ютера, однак творці обіцяють запуск на інших платформах «з часом».

«Все, що має Google, є в нашій дорожній карті», — каже піарник Proton Вілл Мур.

Proton, як компанія орієнтована на безпеку, пропонує наскрізне шифрування «для кожного документу, кожного натискання клавіші чи руху курсора в режимі реального часу».

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: