Новини Кіно 04.07.2024 о 09:06 comment views icon

Трейлер «Afraid» — Sci-Fi горор про розумний дім від творців «M3GAN»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Трейлер «Afraid» — Sci-Fi горор про розумний дім від творців «M3GAN»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Джон Чо та Кетрін Вотерстон, які зіграли головні ролі в «Afraid», зіткнуться із надрозумним цифровим помічником з ШІ, що спробує захопити їх дім.

Кетріса (Чо) та його родину обрали для тестування нового революційного пристрою: цифрового сімейного помічника під назвою AIA, яка виводить «розумний дім» на новий рівень і з часом починає передбачати проблеми своїх власників. Звісно, щось іде не так і ШІ перетворюється на смертоносну загрозу.

Джон Чо, відомий за серією «Американський пиріг», також зіграв Хікару Сулу у фільмі «Star Trek» і телевізійному серіалі «Проблиски майбутнього», а Кетрін Вотерсон відзначилась у «Фантастичних звірах» та драмі «Стів Джобс».

Решта акторського складу включає Роуз Лю, Лукіту Максвелл, Девіда Дастмалчяна та Кіта Керрадайна.

Виробництвом «Afraid» займаються творці «M3GAN» — продюсерська компанія Blumhouse. Кріс Вайц («Американський пиріг», «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія», «Сутінки») написав сценарій та зрежисував фільм.

Світова прем’єра фільму призначена на 30 серпня.

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Трейлер

Раніше Blumhouse анонсувала ще один фільм із всесвіту M3GAN еротичний трилер під назвою SOULM8TE (прем’єра запланована на січень 2024 року), а також продовження оригінальної стрічки M3GAN 2.0 з українкою Іванною Сахно в головній ролі (прем’єра — 27 червня 2025 року). 

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: