Новини Новини 28.12.2022 о 10:45 comment views icon

У серіалі The Last of Us від HBO буде значно менше насильства та жорстокості, ніж в грі, – Ніл Дракманн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Співавтор The Last of Us від HBO та директор студії Naughty Dog, яка займалась розробкою оригінальної гри, Ніл Дракманн, пояснив, чому в серіалі буде менше насильства.

У постапокаліптичних франшизах відеоігор з постійними боями між людством та безліччю фантастичних істот – насилля, зазвичай, перебуває в центрі ігрового процесу. Дилогія The Last of Us не виключення, тож багато хто загадувався над питанням – чи буде серіал настільки ж жорстоким?. Один із творців кіноадаптації Ніл Дракманн в інтерв’ю журналу SFX розповів, чому в серіалі “зменшать рівень насильства”:

“Нам потрібна була певна кількість насильства для механіки [гри] — щоб ви були пов’язані з екранним аватаром Джоела та бачили світ його очима. Але це не потрібно в пасивному середовищі. Однією з речей, які я дуже любив чути від [співавтора Крейга Мейзіна] та HBO, було: “Приберімо все насильство, за винятком дуже важливого”.

У попередньому інтерв’ю IGN Дракманн натякнув, що шоу фактично відійде від “хардкорного бойовика”: 

“HBO підштовхнув нас відійти від жорсткого бойовика, щоб зосередитися на драмі персонажа. Деякі з моїх улюблених епізодів наразі сильно відрізняються від сюжету [гри], і я не можу дочекатися, поки люди їх побачать”.

Гра The Last of Us вийшла 14 червня 2013 року, здобувши високі оцінки критиків і користувачів зокрема й завдяки рівню досконалості деталей. Після невдалої спроби адаптації у 2014 році шанувальники франшизи врешті-решт зможуть побачити готовий серіал, який розповість історію того, як людство намагається врятуватися від смертельного грибка кордицепса. Джоель (Педро Паскаль) і його партнерка Тесс (Анна Торв) спробують переправити єдину людину, яка має імунітет до вірусу, 14-річну Еллі (Белла Рамзі) до бойової групи “Світляки”. 

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Прем’єра The Last of Us відбудеться на HBO 15 січня, серіал складатиметься з дев’яти епізодів.

Джерело: Collider

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: