Новини Новини 07.07.2022 о 10:45 comment views icon

Ubisoft анонсувала The Division Resurgence — мобільний AAA-шутер від третьої особи з «величезним відкритим світом»

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Ubisoft офіційно анонсувала нову гру у всесвіті Tom Clancy’s — The Division Resurgence. Це умовно-безкоштовний AAA-шутер від третьої особи з «величезним відкритим світом», яким компанія дражнила ще минулого року. Як і в основних іграх серії, є сюжетна кампанія та кооперативний режим, в яких на гравців чекає безліч різних випробувань та завдань в сюжетних місіях та інших PvE-активностях.

Дія Resurgence відбувається у тому ж світі, що й The Division і The Division 2, хоча Ubisoft зазначає, що новий проєкт запропонує свою історію, яка буде «незалежною» від оригіналу, а також «унікальний погляд на ключові сюжетні події», нових персонажів і зброю.

Водночас трейлер анонсу Resurgence підозріло схожий на оригінальний кінематографічний трейлер 2014 року.

Трейлер The Division Resurgence

Ubisoft не повідомляє, коли саме вийде гра, хоча в трейлері зазначається, що вона «невдовзі» з’явиться на пристроях Android та iOS. Наразі компанія готується до запуску закритої альфа-версії, де обрані гравці зможуть протестувати гру після підписання угоди NDA.

Одночасно Ubisoft повідомила, що працює над ще однією F2P-грою із серії The Division під назвою Heartland. З тих деталей, що вже встигли просочитися, складається враження, що Heartland буде грою в стилі Battle Royale, як-от Apex Legends чи Fortnite. У травневому анонсі Ubisoft підтвердила, що гра буде доступною на ПК, консолях та хмарних сервісах (який саме, поки невідомо). Водночас бажання Ubisoft вийти з франшизою у мобільний сегмент абсолютно зрозуміло. Мобільні ігри — це величезний бізнес. За прогнозом Newzoo, у 2022 році сегмент мобільних ігор перевищить $100 млрд — більш ніж половина всіх доходів від ігор. Основні конкуренти, такі як EA та Activision Blizzard, раніше інвестували значні кошти у флагманські мобільні тайтли. Власне не так давно вийшла Diablo Immortal, яку попри деякі проблеми в цілому можна вважати абсолютним хітом — за перший місяць Blizzard заробила на грі аж $49 млн.

Онлайн-курс "Ефективні презентації в PowerPoint" від Laba.
Навчіться доносити ідеї через актуальні візуалізації.Курс зі створення презентацій, які додивлятися до кінця.Будь то sales offer, чи pitch deck.
Дізнатись більше

Ubisoft не оприлюднила жодних подробиць щодо типів мікротранзакцій, які плануються у Resurgence — якщо вони взагалі будуть. У пресрелізі згадується «збір та оновлення» спорядження, а також «унікальна фірмова зброя та гаджети», які можна міняти під час гри з метою обрати певну стратегію та «знайти найкращу кооперативну синергію з іншими спецагентами Division». Мобільні ігри часто використовують оновлення та спорядження як можливість стягувати плату з користувачів, а оригінальна Division містила систему мікротранзакцій для косметики та скінів. Чи планується якась інтеграція Resurgence з фірмовою NFT-платформою Quartz чи якоюсь іншою блокчейн-системою, поки невідомо.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: