Обзоры Устройства 01.11.2011 в 10:55 comment

Canon imageFORMULA DR-M160 — найбільш потужний і надійний настільний сканер для роботи з великими обсягами паперових документів

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/2f8d57cddfeb455ba418faa11ee01bb0?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/2f8d57cddfeb455ba418faa11ee01bb0?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

ITC.UA

автор

Зробіть бізнес більш ефективним!

Підвищення продуктивності та постійне управління ефективністю — ось ключові завдання, з якими стикаються всі компанії незалежно від розміру і характеру діяльності.

Для максимально результативної роботи з сучасними високоефективними бізнес-додатками компаніям потрібно перетворити всю паперову документацію в цифровий формат. Наша широка лінійка високошвидкісних і високоефективних документ-сканерів поєднує в собі надійність, високу якість зображення, зручність в експлуатації й обслуговуванні. Ці сканери дозволяють ефективніше керувати інформацією, економити час, гроші і простір Вашої компанії завдяки цифровій передачі, зберіганню та доступу до інформації.

Canon imageFORMULA DR-M160 - найбільш потужний і надійний настільний сканер для роботи з великими обсягами паперових документів

Компанія Canon, світовий лідер в галузі рішень для роботи із зображеннями, випустила найпотужнішу модель у своїй лінійці компактних настільних документ-сканерів — imageFORMULA DR-M160. Цей пристрій дозволяє користувачам працювати ще продуктивніше завдяки феноменальній швидкості двостороннього сканування до 120 зображень за хвилину з роздільною здатністю 300 точок на дюйм. Це робить його ідеальним рішенням для офісів, де необхідне пакетне сканування з швидким, точним вилученням даних і обробкою документів.

imageFORMULA DR-M160 є унікальним пристроєм для сканерів такого розміру. Він має високоякісну конструкцію з розрахованими на високе навантаження роликами подачі і надійною системою транспортування паперу. Такі характеристики означають, що ця модель з легкістю впорається навіть із високим навантаженням і найбільш об’ємними завданнями сканування. Крім цього, imageFORMULA DR-M160 винятково універсальний і підходить для різних сфер застосування. Він здатний сканувати оригінали на товстому і тонкому папері, картки з тисненням та документи довжиною до 3 м.

Canon imageFORMULA DR-M160 - найбільш потужний і надійний настільний сканер для роботи з великими обсягами паперових документів

Для забезпечення безперебійної роботи в imageFORMULA DR-M160 передбачено функцію інтелектуального поділу і повторної подачі, яка забезпечує ефективне сканування і зводить до мінімуму необхідність втручання користувача. Якщо пристрій виявляє одночасну подачу двох і більше аркушів, документ автоматично повертається в лоток. Крім того, спеціальна кнопка пропуску подвійної подачі дозволяє оператору за потреби продовжити сканування, незважаючи на виявлення подвійної подачі — наприклад, при скануванні конвертів.

Онлайн-курс "Стратегічний маркетинг" від Laba.
Навчіться збільшувати ROI компанії, відстежувати тренди просування та завойовувати нові ринки завдяки комплексній маркетинговій стратегії.
Програма курсу і реєстрація

Багато організацій сьогодні прагнуть впровадити більш децентралізований підхід до сканування, щоб критично важлива ділова документація без зволікань потрапляла до користувача та інтегрувалася в цифровий документообіг. Модель настільного сканера A4 — imageFORMULA DR-M160 — пропонує користувачам надійність і продуктивність, при цьому залишаючись компактною. З її допомогою організації можуть зробити свою роботу ефективнішою.

Сканер постачається з пакетом професійного програмного забезпечення, в який включено потужні засоби обробки бізнес-документації — CaptureOnTouch, CapturePerfect 3.1, eCopy PDF Pro Office, драйвер Kofax VRS. Серед можливостей — швидка інтеграція з SharePoint і збереження файлів у форматі PDF-A для тривалого архівування.

Сканер призначений для компаній з високими вимогами до сканування, яким потрібен швидкий, високоякісний та надійний пристрій!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: