Новини Кіно 12.07.2024 о 12:31 comment views icon

«Дюна: Пророцтво» — офіційний погляд на Емілі Вотсон у ролі Валі Гарконнен для серіалу HBO

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Кіно виходить за підтримки?

HBO опублікувала перше офіційне зображення Емілі Вотсон у ролі Валі Гарконнен — лідера таємничого ордену Бене Ґессерит.

Валя Гарконнен стане одним із ключових гравців у «Дюна: Пророцтво», який починає ворожнечу між Гарконненами та Атрідами. На щойно оприлюдненому зображенні персонажка одягає свою чорну уніформу Бене Ґессерит і сидить на троні з обличчям, яке ясно дає зрозуміти усім, що це не та людина, з якою можна жартувати.

Серіал екранізує роман Браяна Герберта і Кевіна Джея Андерсона «Орден сестер Дюни» і початково у 2019 році був заявлений під назвою «Дюна: Сестринство» (згодом її оновили на «Дюна: Пророцтво»). Згідно з синопсисом, дія серіалу розгортається за 10 000 років до вознесіння Пола Атріда та розповідає про двох сестер Гарконнен, які борються з силами, що загрожують майбутньому людства, і засновують легендарну секту, відому під назвою Бене Ґессерит.

У фільмах Вільньова Бене Ґессерит зображені як група могутніх жінок, які таємно правлять, використовуючи Голос, щоб впливати на волю інших. З дитинства їх навчають контролювати кожну функцію свого тіла, вони також мають покращені бойові навички та розвинене фізіологічне сприйняття.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Серіал пройшов тривалий шлях до екранізації, який включав численні зміни шоуранерів і творче перезавантаження: в листопаді 2022 року Даян Адему-Джон припинила роботу як співавторка серіалу, але залишилась на посаді виконавчої продюсерки, а у 2023 році з проєкту пішли режисер Юган Ренк (серіал «Чорнобиль») та виконавиця однієї з головних ролей, акторка Ширлі Гендерсон.

Наразі у ролі виконавчого продюсера та шоуранера виступає Елісон Шапкер. Анна Ферстер також стала виконавчим продюсером і режисером кількох епізодів, включно з першим. Серіал створений спільно стримінговим сервісом Max і Legendary Television (Legendary також продюсує франшизу фільму).

Окрім Вотсон у серіалі знялися Олівія Вільямс, Тревіс Фіммел (який втілить роль головного лиходія), Джоді Мей, Марк Стронг, Сара-Софі Буссніна, Джош Хьюстон, Хлоя Ліа, Джейд Анука, Фейліанн Каннінгем, Едвард Девіс, Іфа Гайндс, Кріс Мейсон і Шалом Бруне-Франклін.

Перший фільм «Дюна» від Дені Вільньова дебютував у 2021 році, а друга частина вийшла у березні 2024-го. Разом вони заробили в прокаті понад $1,1 млрд — третя «Дюна» наразі у розробці.

Прем’єра серіалу  «Дюна: Пророцтво», перший сезон якого складатиметься з 6 епізодів, запланована на осінь.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

«Дюна: Пророцтво» — перший тизер-трейлер серіалу Max. Прем‘єра восени

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: