Новини Новини 27.05.2022 о 14:08 comment views icon

Джоді Фостер зіграє головну роль у четвертому сезоні серіалу «Справжній детектив» / True Detective

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Джоді Фостер, володарка двох премій «Оскар», з’явиться у четвертому сезоні серіалу-антології True Detective / «Справжній детектив». Зірка «Мовчання ягнят» та «Мавританця» веде переговори та може стати виконавчим продюсером нової частини під назвою «Справжній детектив: Нічна країна», про яку було оголошено кілька місяців тому.

Також було розкрито офіційний синопсис:

«Коли у Енніс, Аляска, настає довга зимова ніч, детективам Ліз Денверс (Фостер) і Еванджелін Наварро доведеться зіткнутися з темрявою, яку вони несуть у собі, і докопатися до примарної правди, похованої під вічним льодом».

За сюжетом, детективам доручено розслідувати загадкове зникнення шести осіб із дослідницької станції Цалал. І поки героїня Фостер намагається з’ясувати, що сталося на станції, вона та її напарниця приїжджають до Енніса.

Сценаристом нового сезону стане Ісса Лопес («Побічні ефекти») та Алан Пейдж Арріага («Сяючі дівчата»). Окрім того, Лопес стане режисером першого епізоду.

Баррі Дженкінс («Місячне світло») буде виконавчим продюсером, як і Метью МакКонахі, Вуді Харрельсон, Кері Джоджі Фукунага та Нік Піццолатто, хоча ніхто з них не бере участі у розробці серіалу.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Дата прем’єри «Справжнього детектива 4» ще не визначена, оскільки сезон все ще перебуває в розробці.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: