Новини Кіно 15.05.2024 о 17:56 comment views icon

«Евакуація 3» — Кріс Гемсворт каже, що триквел бойовика «у розробці»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Останніми місяцями було чимало чуток стосовно третьої частини франшизи Extraction / «Евакуація». Ще минулого року виконавець головної ролі Кріс Гемсворт та режисер фільмів Сем Харгрейв заявили, що Тайлер Рейк знову з’явиться на екранах, щоб продемонструвати ще більшого героїзму. Це було й не дивно після успіху другої частини.

Згодом про третю частину заговорили голова Netflix Film Скотт Стубер та сценарист і продюсер Джо Руссо. Але фільмування продовження багато в чому залежало від графіка Гемсворта. І ось тепер він пролив трохи додаткового світла на майбутнє фільму «Евакуація 3».

Під час нещодавнього інтерв’ю зі Стівом Вайнтраубом з Collider Гемсворт розповів, що для третьої частини франшизи колеса крутяться, перо кладеться на папір, а акторський склад і знімальна група готуються, щоб зафільмувати нову пригоду найманця Тайлера Рейка:

«Я не знаю, коли ми почнемо, але він в роботі».

Також зазначається, що знімання бойовиків – це досить небезпечна справа. Вайнтрауб розповів про епізод, коли режисер Сем Харгрейв ледь не помер після того, як його «здуло з поїзда».

Кріс Гемсворт також пригадав кілька випадків, які могли погано закінчитися Харгрейва:

Онлайн-курс "SMM-спеціаліст" від Laba.
Від аналізу аудиторії та створення живого контенту — до побудови комʼюніті навколо бренду в соцмережах.Під менторством Senior SMM Specialist в Uklon.
Дізнатись більше

«Так, він також був прив’язаний до передньої частини машини, яка врізалася в іншу машину… І його нога застрягла біля ступиці колеса. Дивом він не розбив ногу. У будь-якому випадку, так, є кілька таких історій».

На Netflix вийшов пригодницький бойовик «‎Евакуація 2‎» з українським дубляжем

Джерело: collider

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: