Новини Кіно 13.05.2024 о 16:20 comment views icon

Кріс Гемсворт каже, що його дратує «невиправдана критика» в сторону Marvel: «Скажіть це мільярдам, які дивлятьcя їхні фільми»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Кріс Гемсворт каже, що його дратує «невиправдана критика» в сторону Marvel: «Скажіть це мільярдам, які дивлятьcя їхні фільми»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Мартін Скорсезе неодноразово критикував Marvel, порівнюючи фільми студії з «атракціонами в розважальних парках» і класифікуючи їх, як «небезпечні» для культури — на закиди режисера відповів актор Кріс Гемсворт, відомий роллю Тора в MCU.

Актор заявив в інтерв’ю The Sunday Times, що його дратує «невиправдана і жорстока» критика в сторону студії, тим більше від таких поважних митців:

«У них теж були фільми, які не спрацьовували — у всіх нас вони є. Коли хтось каже, що з супергероїкою щось не так, я думаю — круто, скажіть це мільярдам, які ці фільми дивляться. Чи всі вони помиляються?».

Колись надійний кіновсесвіт Marvel Cinematic Universe (MCU) останнім часом послабив свої позиції — 2023 рік відзначився лише одним успішним запуском («Вартові галактики 3»), тоді як решта назв били рекорди з непопулярності (стрічка «Марвели» забезпечила собі звання фільма MCU із найгіршими в історії касовими зборами). В Disney нещодавно оголосили, що Marvel випускатиме «всього 2-3 фільми на рік», щоб побороти втому від супергероїки.

Гемсворт відомий роллю Тора в кіновсесвіті Marvel, а найближчим часом актора можна побачити у фільмі «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» — в Україні фільм стартує в прокаті 23 травня. Кріс зіграв воєначальника Дементуса, і в новому інтерв’ю зазначив, що був надзвичайно щасливим отримати роль у франшизі, яка його завжди надихала.

«Я відчував, що застряг у тому, що робив. Мені не вистачало творчості, а Фуріоза відновила мою мистецьку енергію, яка спала».

Раніше актор говорив, що саме він винен у провалі фільму «Тор: Кохання та грім» і заявляв, що виглядав там «наче пародія».

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: