Новини Новини 26.06.2023 о 14:12 comment views icon

Конкурс на найкращий читацький Блог ITC. Головний приз — сучасний ігровий ПК (i7 13700, 32Gb RAM, SSD 1Tb, GF RTX 4060Ti 8Gb)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/Gerasimov_-Metropolis-53-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/Gerasimov_-Metropolis-53-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/Gerasimov_-Metropolis-53-1-96x96.jpg

Тимур Ворона

Головний редактор ITC.ua

Конкурс на найкращий читацький Блог ITC. Головний приз — сучасний ігровий ПК (i7 13700, 32Gb RAM, SSD 1Tb, GF RTX 4060Ti 8Gb)

В продовження теми читацьких блогів на ITC, як і обіцяли, тримайте конкурс, де можна виграти сучасний ігровий ПК ASGARD (i7 13700, 32Gb RAM, SSD 1Tb, GF RTX 4060Ti 8Gb), португальський портвейн від головного редактора видання та фірмові футболки ITC.ua.

Умови та призи

Отже, ми запускаємо Конкурс на найкращий читацький Блог ITC. Головний приз — сучасний ігровий ПК ASGARD (i7 13700, 32Gb RAM, SSD 1Tb, GF RTX 4060Ti 8Gb).

З 26 червня по 10 липня напишіть матеріал, в якому розкажіть особистий досвід користування цікавими гаджетами та девайсами. Обов’язково додати фото, чи відео — це додасть тексту “ваги” та збільшить шанси на перемогу.

Як взяти участь у конкурсі

Напишіть розповідь у вільному стилі про свою улюблену техніку. Це може бути як ваш улюблений девайс сьогодні, так і минулий досвід використання умовного комп’ютера «Пошук» або радянської консолі «Електроніка».

Обмежень щодо техніки немає: робот-пилосос, що спілкується фразами з відомих фільмів та книг; мишка, що зробила з вас чемпіона; Сокол Тисячоліття, який ви викрали у Чубакки; зарядна станція, якою можна одночасно заряджати десять електрокарів — взагалі будь-що. Головне — писати красиво, цікаво, креативно і про техніку.

Як запостити статтю на конкурс

Спочатку вам треба зареєструватись, натиснувши кнопку «Увійти в блог» в правому верхньому куті сайту. Потім – «Створити аккаунт».

Після реєстрації в профайлі автора Блогу з’явиться кнопка «Створити пост», яка веде на зручний і зрозумілий редактор.
Після того, як ви напишите статтю, вона йде на модерацію і після неї з’являється в меню сайту «Блоги», а ті статті, які нам особливо сподобались, з’являться на головній сторінці сайту.

Нагадуємо, що статті на Конкурс треба надсилати ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ, так як саме нею ведуться Блоги.

Які статті приймають участь в конкурсі:

 

  1. Справжні. Стаття не може бути про вигадану техніку. Ми хочемо переконатися, що ви написали про свою техніку, а не переклали текст із Reddit.
  2. Унікальні. Копії чужих текстів не підійдуть, стаття має бути вперше опублікована саме на ITC.ua. В іншому – у вас повна свобода: ми не обмежуємо довжину матеріалу, кількість знаків та вибір техніки.  Ось хороші тексти, на наш погляд, на які варто орієнтуватися:

Підбиття підсумків та вибір переможців

Після 10 липня буде визначено переможців Конкурсу. Буде створено сторінку, на якій всі зареєстровані читачі зможуть віддати свій голос за статтю, яка їм сподобалась. Потім журі зі складу редакції визначить найкращий матеріал серед опублікованих за два тижні, під час яких проходить Конкурс. Голоси за переможця будуть розраховані у пропорції 30 на 70, де 30% – вибір читачів, а 70% – вибір редакції.

Найкращі статті оберуть співробітники редакції ITC.ua:

Тимур Ворона – Головний редактор ITC.ua.

Володимир Скрипін – Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Павло Чуйкін – Заступник головного редактора, керівник відділу оглядів

Дмитро Спасюк – Автор статей та оглядів

Asyris – Головний модератор Блогів.

Підбиття підсумків та нагородження переможців відбудеться 1 серпня 2023 року.

Призи

Конкурс на найкращий читацький Блог ITC. Головний приз — сучасний ігровий ПК (i7 13700, 32Gb RAM, SSD 1Tb, GF RTX 4060Ti 8Gb)

Автор найкращого матеріалу, за результатами Конкурсу, отримає новенький ігровий ПК ASGARD(i7 13700, 32Gb RAM, SSD 1Tb, GF RTX 4060Ti 8Gb). З повною конфігурацією призу можна ознайомитись тут. Принагідно, дякуємо за допомогу з головним призом нашому партнеру — Click.ua!

Додатково будуть ще чотири призових місця.

Автори двох текстів з найбільшою кількістю коментарів отримають оригінальні футболки у стилістиці ITC та приємний подарунок від головного редактора Тимура Ворони – по пляшці оригінального портвейну з Порту.

Автори ще двох текстів з найбільшою кількістю переглядів отримають оригінальні футболки у стилістиці ITC.

Ми не надсилаємо призи за територію України, чи на тимчасово окуповані території.

Плануємо й надалі регулярно організовувати подібні конкурси та радувати найактивніших учасників спільноти приємними подарунками.

Не забувайте – щоб стати автором блогів потрібно зареєструватися та підготувати матеріал у нашому редакторі.

З величезним нетерпінням чекаємо ваших текстів.

Бажаємо наснаги та успіхів!

Візьми участь у конкурсі та виграй ігровий ПК від
Конкурс на найкращий читацький Блог ITC. Головний приз — сучасний ігровий ПК (i7 13700, 32Gb RAM, SSD 1Tb, GF RTX 4060Ti 8Gb)

Зареєструватись

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: