Новини Кіно 22.04.2024 о 17:01 comment views icon

Новий трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» — Г’ю Джекман показує «кігті» Раяну Рейнольдсу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Новий трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» —  Г’ю Джекман показує «кігті» Раяну Рейнольдсу

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Перший фільм Marvel з рейтингом R стартує в українському прокаті 25 липня.

Після короткого тизеру, який показав нам хіба що тінь Росомахи, Раян Рейнольдс оприлюднив повноцінний трейлер третього фільму про Дедпула (який, за словами режисера Шона Леві, насправді не про Дедпула).

Зважаючи на рейтинг R, тут багато крові та насильства, жартів нижче пояса і навіть розширений фрагмент, де підстаркуватий Дедпул розповідає Сліпій Елл (Леслі Уггамс), що президент Marvel Studios Кевін Файгі оголосив, що кокаїн (і його багато-багато сленгових назв) заборонені в триквелі. Трейлер також показує лису персонажку (ймовірно, це Касандра Нова), яку грає Емма Коррін — потенційно, головну ціль полювання Росомахи та Дедпула.

Зазначимо, що перший тизер, опублікований ще на початку лютого, став найпопулярнішим за всі часи із 365 млн переглядів. Раніше режисер фільму «Люди Ікс: Перший Клас» Метью Вон заявив, що третій «‎Дедпул» — це «‎поштовх», який може врятувати всесвіт Marvel. 

«Дедпул і Росомаха‎» — єдиний повнометражний фільм Marvel, який вийде у 2024 році. Двома попередніми випусками разом з усією франшизою «‎Людей Ікс» володіла Fox, допоки у 2019 році її не придбала Disney за $71,3 млрд.

Трейлер (український дубляж)

Онлайн-курс "English for Designers" від Vocabulaba.
Навчіться описувати деталі своєї роботи, формувати CV англійською та вільно обговорювати флоу проєктів із замовниками.
Детальніше про курс

Трейлер (оригінал)

Постер

Новий трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» — Г'ю Джекман показує «кігті» Раяну Рейнольдсу

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: