Новини Кіно 11.06.2024 о 10:10 comment views icon

«Ножі наголо 3» — перший погляд на Денієла Крейґа в ролі «оновленого» Бенуа Блана

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Денієл Крейґ повертається до ролі Бенуа Блана у новій частині франшизи «Ножі наголо» — однак дещо змінює імідж.

На зображенні, опублікованому режисером детектива Раяном Джонсоном, Крейґ позує у костюмі-трійці з довгим волоссям і тримає в руках капелюх.

Третій фільм серії «Ножі наголо» отримав назву «Прокинься, мрець» і попередньо запланований до випуску на 2025 рік. Деталі сюжету невідомі, однак стрічка отримала потужний акторський склад. Серед підтверджених імен: Міла Куніс, Джош Бролін, Ендрю Скотт, Кейлі Спейні, Томас Гайден Чорч, Деріл Маккормак, Керрі Вашингтон, Джеремі Реннер, Джош О’Коннор та Гленн Клоуз.

«Ножі наголо: Прокинься, мрець» вийде на Netflix в межах угоди Джонсона зі стримінгом варістю у $450 млн. Перший фільм серії, який розповсюджувала Lionsgate, зібрав $312 млн у світовому прокаті, тоді як другий, «Скляна цибуля», вже виходив в обмеженому прокаті (перед запуском на стримінгу) і заробив всього $13 млн.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Hillel IT School.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Томас Шелбі — знову в справі. Фільм «Гострі картузи» з Кілліаном Мерфі офіційно отримав «зелене світло» від Netflix

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: