Новини Кіно 04.07.2024 о 12:02 comment views icon

«Супермен» Джеймса Ганна — перший погляд на Дівчину-Яструба, Містера Террифіка та Зеленого Ліхтаря

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Супермен» Джеймса Ганна — перший погляд на Дівчину-Яструба, Містера Террифіка та Зеленого Ліхтаря

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Знімання нового «Супермена» переїхали з Норвегії в Огайо, де зазнімкували ще кілька відомих персонажів у виконанні нових акторів.

Знімки, які опублікував Cleveland.com, пропонують перший погляд на Нейтана Філліона в ролі Зеленого Ліхтаря, Ізабелу Мерсед в ролі Дівчини-Яструба та Еді Гатегі в ролі Містера Террифіка. Сцена показує епізод, де сам Супермен (Девід Коренсвет) рятує дитину.

Як повідомлялось раніше, роль Лоїс Лейн взяла на себе Рейчел Броснаген («Дивовижна місис Мейзел»), а лиходія Лекса Лютора зіграє Ніколас Голт («Велика»), який, до речі, початково пробувався на роль Кларка Кента. Решта акторського складу включатиме Марію Габріелу де Фарію в ролі Інженера, Скайлера Джізондо у ролі Джиммі Олсена, Сару Сампайо у ролі Єви Тешмахер, Теренс Розмар у ролі Отіса та Ентоні Керрігана у ролі Метаморфо.

Також у фільмі з’явиться син Крістофера Ріва, який грав Кларка Кента у 1978 році — у ролі телерепортера. Ймовірно ми побачимо й нову Супердівчину у виконанні ‎зірки «‎Дому дракона» Міллі Алкок.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

«Супермен», раніше відомий як «Супермен: Спадщина» — перший фільм у новій версії кіновсесвіту DCU Джеймса Ганна та Пітера Сафрана. Ганн керує знімальним процесом за власним сценарієм, який зосередиться на історії юного Супермена.

Новий «Супермен» дебютує в кінотеатрах 11 липня 2025 року.

Спочатку хотів у Marvel. Новий «Супермен» Девід Коренсвет пробувався на роль Адама Ворлока у «Вартових галактики»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: