Новини Кіно 03.06.2024 о 16:48 comment views icon

«Веном: Останній танець» — трейлер фіналу фантастичної трилогії з Томом Гарді в ролі Едді Брока

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Веном: Останній танець» — трейлер фіналу фантастичної трилогії з Томом Гарді в ролі Едді Брока

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Том Гарді готовий востаннє повернутися на великий екран у ролі антигероя, якого грав останні шість років.

Вийшов перший трейлер фільму «Веном: Останній танець», який рекламують як останній фільм трилогії з Томом Гарді, де актор грає журналіста Едді Брока, що зв’язується з інопланетним симбіотом, стаючи Веномом.

«Після подій попередньої частини Едді та Веном змушені тікати, адже тепер їх переслідує два світи, які закручують усе в одну павутину. Тож вони повинні прийняти доленосне рішення, яке стане їхнім останнім танцем».

Келлі Марсел сіла в режисерське крісло, а екранними колегами Гарді виступають Чиветел Еджіофор («12 років рабства», «Доктор Стрендж») та Джуно Темпл («Тед Лассо»).

Перший «Веном» з Гарді потужно дебютував у 2018 році з касою у $856,1 млн, а продовження 2021 року «Веном: Карнаж» принесло $506, млн — менше за першу частину, однак зважаючи на розпал пандемії та загальну тенденцію згасання інтересу до супергероїки, це теж дуже гідний результат. 

Sony на франшизі «Веном» намагалася побудувати кіновсесвіт, заснований на допоміжних персонажах Людини-павука, однак подальші роботи, на кшталт «Мадам Павутини» та «Морбіуса» досить слабо сприйняли в прокаті. Студія також готує фільм «Крейвен-мисливець», який вийде за кілька тижнів після «Останнього танцю» 13 грудня.

В Україні «Веном: Останній танець» вийде 24 жовтня.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Опануйте звітність — від збору даних до обробки результатів, та інтерпретуйте дані ключових звітів CF, BS, P&L зрозумілою мовою.
Детальніше про курс

Трейлер (український дубляж)

Трейлер (оригінал)

Постер

«Веном: Останній танець» — трейлер фіналу трилогії з Томом Гарді в ролі Едді Брока

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: