Новости Новости 26.01.2016 в 15:10 comment

Обновлено: ASUS не собирается закрывать представительство в Украине

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/0a665d108bfff9bb52d7b20eedfebc94?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/0a665d108bfff9bb52d7b20eedfebc94?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Asus_logo

Сегодня ряд СМИ сообщили о закрытии компанией ASUS своего представительства в Украине. Как рассказал ITC.UA руководитель PR-службы ASUS Евгений Севериновский, до 2013 года в Украине работало представительство ASUS Technology PTE Limited, но вследствие глобальной реорганизации ASUS, с 2013 года в нашей стране было открыто новое представительство — ASUS Global PTE LTD. Таким образом, речь идёт о закрытии старого представительства ASUS Technology PTE Limited, которое уже не используется.

Данные изменения никак не повлияют на работу компании ASUS в Украине, так как с 2013 года всю свою деятельность в нашей стране она проводит через представительство ASUS Global PTE LTD.

Обновлено, официальный комментарий представительства ASUS в Украине:

«Сьогодні, 26.01.2016, деякі ЗМІ опублікували недостовірну інформацію про закриття Представництва ASUS в Україні та припинення діяльності компанії в нашій країні.

Ця інформація не відповідає дійсності. У 2013 році в компанії ASUS на глобальному рівні відбулася реорганізація, внаслідок чого в серпні 2013 року представництво ASUS Technology Pte. Ltd. припинило свою роботу та одночасно було відкрито представництво ASUS Global Pte. Ltd в Україні, яке на сьогодні налічує 38 співробітників. Зараз, згідно внутрішніх правил компанії, попереднє представництво має бути формально ліквідовано.

ASUS так само, як і раніше, розглядає ринок України як один із ключових у регіоні. Компанія ASUS Global та її представництво в Україні продовжують роботу у звичайному режимі, виконуючи всі свої зобов’язання та дотримуючись домовленостей з партнерами та клієнтами.

Також зазначимо, що ASUS Global (Сингапур) є компанією, яка спеціалізується на продажу та маркетингу продукції під брендом ASUS та не має формального відношення до компанії ASUSTeK (Тайвань), яка є виробником цієї продукції.»

 


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: