Новости Новости 01.12.2015 в 11:18 comment

Prometheus відкриває реєстрацію на онлайн-курс Гарвардського університету «CS50 Основи програмування», перекладений українською мовою

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

logo1

Prometheus відкриває реєстрацію на перекладений українською мовою легендарний безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету «CS50 Основи програмування». Одночасно з онлайн-курсом будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провідних університетах десяти міст України: Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Кривому Розі та Вінниці. Протягом року Prometheus планує залучити до вивчення програмування 50 000 слухачів з усіх куточків України.

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. Про його статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50. Станом на 2015 рік офлайн версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті.

cs50logo

Курс CS50 дозволить всім бажаючим безкоштовно отримати широкі та ґрунтовні знання з основ програмування, які стануть ідеальним стартом для початку роботи в IT-галузі. Новачки в програмуванні зможуть отримати допомогу досвідчених менторів та інших учасників курсу на безкоштовних офлайн-групах підготовки, що будуть організовані на базі провідних українських університетів. Цільова аудиторія курсу: бажаючі навчитися програмувати та отримати нову затребувану професію, демобілізовані бійці сил АТО, тимчасові переселенці та просто всі, хто хоче оволодіти програмуванням.

Масовий безкоштовний онлайн-курси «CS50 Основи програмування» складається з відеолекцій викладачів Гарварду, інтерактивних завдань, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти мають можливість поставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер і наявність доступу до мережі Інтернет.

2015-12-01_111630

Громадський неприбутковий проект «Prometheus» надає вільний та абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків. З моменту старту ініціативи у жовтні 2014 року на сайті зареєструвалося більше 115 000 слухачів з більш ніж 200 населених пунктів України. Офіційними партнерами проекту є провідні українські виші: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Києво-Могилянська академія та Український католицький університет.

Курс Business English для фінансистів.
Навчіться на практиці, як підбирати доречний tone of voice для спілкування з топменеджментом, колегами та клієнтами. Опануй англійську для фінансистів.
Дізнатись про курс

Джерело: Prometheus

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: