Новости Новости 02.02.2021 в 14:26 comment

Pinterest заблокував пошук за тегами #Ukraine та #Ukrainian через порушення правил користування майданчиком (яких саме — невідомо)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

На дуже дивне рішення адміністрації американського сервісу Pinterest одним із перших звернув увагу користувач Twitter Andriy Balan.

Популярний онлайновий фотогостинг Pinterest, який вирізняється поміж інших сервісів інтелектуальними алгоритмами сортування колекцій та оригінальними підбірками, заблокував пошук за словами #Ukraine та #Ukrainian. Своє рішення адміністрація пояснила дуже дивно — начебто такі піни порушують правила їхньої спільноти. Саме таке формулювання містить попередження, яке з’являється при спробі пошуку за словами #Ukraine та #Ukrainian.

https://twitter.com/vergilinyan/status/1356571554579156993?s=19

Які саме умови використання майданчику порушуються у випадку пошуку українського контенту за відповідними тегами, не повідомляється. У компанії Pinterest не надали ніяких пояснень щодо свого рішення.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

Багато хто з української спільноти Twitter обурились такими діями, та закликали компанію до більш обґрунтованого пояснення рішення. На момент написання новини Pinterest ніяк не відреагував на невдоволення українців у соцмережах.

 


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: