Новости Новости 13.05.2021 в 11:25 comment

Укрпошта збудує під Києвом перший автоматизований сортувальний центр за 50 мільйонів доларів

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Національний поштовий оператор розпочав проведення відбору підрядника на будівництво сортувального центру (складського комплексу) «HUB_KyivEast» через систему електронних закупівель Рrozorro. Очікувана вартість будівництва сортувального центру — 50 мільйонів доларів з ПДВ.

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський особливо підкреслив, що це перший за 42 роки автоматизований сортувальний центр «Укрпошти» в Київській області. За кілька років компанія планує  побудувати 6-7 таких центрів та 60+ нових депо.

Переможець тендеру, який запропонує найбільш економічно вигідну пропозицію, зможе підписати відповідні договори з компанією: або у формі інвестиційного договору або у формі договорів оренди та купівлі-продажу нерухомого майна. В першому випадку переможець здійснює проєктування та будівництво, після чого вводить в експлуатацію та оформляє право власності на сортувальний центр HUB_KyivEast на АТ «Укрпошта», а національний поштовий оператор приймає об’єкт в експлуатацію та платить його вартість. У разі підписання договору купівлі-продажу та договору оренди «Укрпошта» орендує спроєктований і побудований переможцем сортувальний центр, одночасно сплачуючи за нього за договором купівлі-продажу з подальшим переоформленням права власності.

Відповідно до тендерної документації, всі роботи по проєкту HUB_KyivEast, включаючи застосовані матеріали й обладнання, мають бути виконані з урахуванням стандартів Європейського інвестиційного банку в тій частині, що є гармонізованою з нормативними документами України у сфері будівництва. Термін експлуатації опорних конструкцій будівлі — щонайменше 30 років.

Для участі в процедурі відбору обов’язкова відповідність наступним кваліфікаційним критеріям:

  • наявність джерел фінансування на суму не менше 100% очікуваної вартості;
  • досвід у реалізації та завершенні проєктів з будівництва об’єктів промислового призначення;
  • належним чином оформлене право власності/користування/оренди земельної ділянки до завершення якого залишилось не менше 10 років та зобов’язання, за якими виконуються належним чином і відсутні будь-які судові обтяження.
  • земельна ділянка повинна розташовуватись у межах міста Києва або на відстані не більше 15 км від межі населеного пункту із під’їзними шляхами з твердим покриттям.

Більш детально ознайомитись з умовами закупівлі можна на сайті Рrozorro:

Онлайн-курс Front-end developer від Mate academy.
Закінчуйте курс з гнучким графіком Front-end developer та починайте заробляти вже через 7 місяців! Допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

За підсумками 2020 року Укрпошта отримала 9,2 млрд грн доходу та завершила період з чистим прибутком у 184,5 млн грн.

Укрпошта завершила 2020 рік з чистим прибутком у 184,5 млн грн при 9,2 млрд грн доходу

 

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: