Новини Кіно 29.07.2024 о 11:56 comment views icon

Гвінет Пелтроу каже, що не розуміє повернення Дауні-молодшого до Marvel: «То ти тепер поганець?»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Гвінет Пелтроу каже, що не розуміє повернення Дауні-молодшого до Marvel: «То ти тепер поганець?»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Роберт Дауні-молодший повернувся до Marvel — однак тепер у ролі Доктора Дума, а не Залізної людини. І такий поворот подій не дуже зрозумілий його давній партнерці по MCU Гвінет Пелтроу.

«Не розумію. То ти тепер лиходій?» — запитала Пелтроу у коментарях до публікації Дауні в Instagram, в якій він оголосив про своє повернення.

Пелтроу перебуває у дружніх стосунках з Дауні-молодшим із часів, коли їх взяли на роль Пеппер Поттс і Тоні Старка у «Залізній людині» 2008 року — фільмі, який поклав початок кінематографічному всесвіту Marvel. Надалі вони виступили хедлайнерами ще двох самостійних фільмів про «Залізну людину» і з’являлися разом у кількох інших фільмах MCU: від «Людини-павука: Повернення додому» до «Месників: Війна нескінченності» та інших.

Вихідними Marvel підтвердила давні чутки про повернення Дауні-молодшого у наступних «Месниках» — щоправда, вже у ролі Доктора Дума, а не Залізної людини (ймовірніше за все актор зіграє варіант Тоні Старка, який став Доктором Думом у мультивсесвіті MCU).

Marvel оголосила нові фільми «Месники» та повернення Роберта Дауні-молодшого і режисерів братів Руссо

В тому ж таки дописі з’явився й коментар від акаунту братів Руссо, які так само повернулися до Marvel, щоб зрежисувати наступні два фільми про «Месників»:

«Ми завжди говорили, що зелений — твій колір…».

Цікаво, що Пелтроу під час сесії з фанатами торік сказала, що її час у Marvel, ймовірно, закінчився, додавши: «Навіщо вам Пеппер Поттс без Залізної людини?», а сам Дауні-молодший в інтерв’ю неодноразово наголошував, що не проти повернутися до MCU:

«Із задоволенням. Це невіддільна частина моєї ДНК».

«Месники: Судний день» (який раніше був відомий під назвою «Месники: Династія Канга») вийде в кінотеатрах 1 травня 2026 року, тоді як «Месники: Таємні війни» дебютують 7 травня 2027 року.

Онлайн-курс DevOps engineer від Mate academy.
Завдяки онлайн-курсу з гнучким графіком DevOps engineer ви зможете почати карʼєру в IT з нуля. .
Отримати знижку на курс

Потенційний лиходій. Роберт Дауні-молодший ледь не зіграв іншого персонажа Marvel до «Залізної людини»

Джерело: Variety

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: