Новини Кіно 05.07.2024 о 15:35 comment views icon

«Мадам Павутина», «Арґайл» та «Бунтівний місяць» — найгірші фільми 2024 року за версією Metacritic

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Мадам Павутина», «Арґайл» та «Бунтівний місяць» — найгірші фільми 2024 року за версією Metacritic

Розділ Кіно виходить за підтримки?

«Мадам Павутина» таки відзначилась власним здобутком у 2024 році, але доволі сумнівним.

Супергеройський трилер Sony Pictures у всесвіті Людини-Павука оцінили, як найгірший фільм 2024 року на Metacritic (через Forbes) — з оцінкою 26 зі 100 (на Rotten Tomatoes рейтинг теж доволі низький з 11%).

Одну з головних ролей у «Мадам Павутина» зіграла Дакота Джонсон, яка незабаром після прем’єри заявила, що навряд ще колись зіграє в супергероїці. Фільм із бюджетом у $80 млн навіть за два вікенди прокату не зміг дотягнути до дебюту «Морбіуса» — стрічки, яка колись мала статус фільму про супергероїв Marvel із найнижчими касовими зборами.

У «топі» найгірших фільмів року опинилась і друга частина «Бунтівного місяця» Зака Снайдера, якій вдалось «перевершити» низькі оцінки попередниці. Наразі 16% від глядачів на Rotten Tomatoes та 35 зі 100 на Metacritic. Загалом оцінки обох частин стали найгіршими в кар’єрі режисера. Критики говорили про нудний та порожній сюжет і «неоригінальність» в кожній деталі.

Також до рейтингу потрапив моторошний сиквел Altitude Film «Вінні-Пух: Кров і мед 2» (27/100), «Ґарфілд у кіно» (31/100) та шпигунський трилер Метью Вона «Арґайл» (35/100).

Варто зазначити, що дані можуть мінятися протягом наступної половини року, однак навряд комусь вдасться перевершити здобутки «Мадам Павутини».

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Hillel IT School.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

«Бунтівний місяць» — перший погляд на «сексуальні та криваві» режисерські версії фільмів Зака Снайдера (реліз у серпні)

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: