Новини Ігри 29.05.2023 о 15:16 comment views icon

Ні, Sony не купує CD Projekt Red. І, ні, Bend Studio не працює над Days Gone 2

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Вчорашні чутки щодо потенційного поглинання Sony польської студії CD Projekt Red, відомої за іграми The Witcher і Cyberpunk 2077, та розробки студією Bend Studio продовження визнаного постапокаліптичного зомбі-екшену Days Gone наробили багато шуму попри їхнє швидке спростування.

«Вибуховий інсайд» поширив надійний інсайдер, який раніше неодноразово ділився правдивою інформацією щодо Sony та новинами стосовно розвитку Destiny. Тож інформація, яку підхопило кілька авторитетних західних сайтів, досить швидко розлетілася мережею. Проте «пожежу» загасили в зародку.

В CDPR достатньо швидко відреагували та спростували чергову порцію чуток щодо ймовірного підписання угоди з Sony — що цікаво, минулого разу (у березні) повідомлялося, що угода фактично відбулася ще минулого року.

Інформацію щодо розробки Days Gone 2 теж виявилася «порожньою» — геймдиректор Days Gone розповів, що понад 90 розробників оригінальної команди, як і він, також більше не є частиною Bend Studio, і ні про яку розробку сиквелу не може бути й мови.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Судячи з нещодавньої презентації та новин (скорочення команди онлайн-гри The Last of Us та її перенесення у графіку), наразі Sony у стратегії подальшого розвитку ігрового напряму PlayStation багато в чому покладається на Bungie (творці Destiny), яку купила минулого року.

За 2022-й фінансовий рік Sony заробила $250 млн на ПК-портах ексклюзивів PlayStation (Spider-Man продано 1,5 млн копій), і очікує $450 млн у 2023-му

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: