Новини Ігри 31.03.2023 о 21:23 comment views icon

Життя після E3: Summer Game Fest та інші визначні ігрові події цього літа

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Велике ігрове шоу E3, яке планувалось на 13-16 червня 2023 року, все-таки скасували – після відмови Nintendo, Microsoft і Ubisoft брати участь у заході. Згідно з електронним листом, надісланим співробітникам і підтвердженим IGN, E3 2023 «не викликав постійного інтересу, необхідного для його проведення таким чином, щоб продемонструвати розмір, силу та вплив галузі».

Однак літо все одно буде насичене цікавими ігровими заходами – і ось три альтернативи, що відбудуться у перші тижні червня (згодом список може розширитись).

Джефф Кілі на The Game Awards 2019. У червні він проведе свій четвертий Summer Game Fest.
Джефф Кілі на The Game Awards 2019. У червні він проведе свій четвертий Summer Game Fest.

Summer Game Fest із Джеффом Кілі – 8 червня

Починаючи з 2020 року, Summer Game Fest зайняв місце E3 як літній анонс важливих новинок галузі. Саме тут показали перший ігроладний трейлер Elden Ring у 2021 році та окрему багатокористувацьку гру The Last of Us від Naughty Dog у 2022 році.

Summer Game Fest 2023 вже дражнить новим доповненням Cyberpunk 2077 та обіцяє, що подія стане «наймасштабнішою» за всю історію.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Шоу відбудеться у Лос-Анджелесі в YouTube Theatre 8 червня о 22:00 за київським часом.

Xbox Games Showcase та шоу Starfield – 11 червня

Презентація Xbox 2022 року була переповнена ігровими новинами, включно з 15-хвилинною демонстрацією ігроладу Starfield, оголошенням про безплатну гру Overwatch 2 та інформацією про те, що Hollow Knight: Silksong буде випущено протягом 12 місяців після показу.

Цьогорічна подія має бути не менш цікавою, а після її завершення проведуть спеціальне шоу Starfield.

Ubisoft Forward Live – 12 червня

Ubisoft насправді збиралася бути на E3, але відмовилась від участі за кілька днів до офіційного повідомлення про скасування заходу. Натомість компанія проведе Ubisoft Forward Live у Лос-Анджелесі 12 червня.

Які ігри будуть представлені на виставці точно не відомо, але однією з назв, ймовірно, буде  Assassin’s Creed: Mirage, пригодницький бойовик, який перенесли на 2024 рік. А можливо там покажуть римейк проблемної Prince of Persia чи відкладену Skull and Bones?


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: