Новини Кіно 29.07.2024 о 09:58 comment views icon

«Дедпул і Росомаха» дебютував з касою у $440 млн — світовий рекорд для фільму із рейтингом R

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Дедпул і Росомаха» дебютував з касою у $440 млн — світовий рекорд для фільму із рейтингом R

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Наразі «Дедпул і Росомаха» — шостий за касою у 2024 році, але з огляду на потужний дебют з легкістю може наблизитись до лідерів, другої «Дюни» та «Думками навиворіт 2».

У перший вікенд «Дедпул і Росомаха» дебютував із $205 млн у США (лише 9 фільмів в історії Голлівуду перетинали цей рубіж) та $233,3 млн за кордоном, наблизивши загальну касу до $440 млн. Наразі фільм лідирує за дебютними зборами серед усіх коли-небудь випущених стрічок з рейтингом R.

Початкові касові збори «Дедпула і Росомахи» також оформили новий рекорд для Marvel, яка стала першою у світі кінофраншизою, що заробила понад $30 млрд.

Виробництво фільму обійшлось у $200 млн, тоді як на маркетинг витратили ще $100 млн.

Для Disney, яка довгий час не могла оговтатись після пандемії, 2024 рік відзначився вже котрою перемогою — окрім «Дедпула і Росомахи» гідними касовими здобутками відзначились «Королівство планети мавп» з $400 млн та мультфільм «Думками навиворіт 2», який досяг звання найбагатшого фільму в історії завдяки касі у $1,5 млрд. На черзі — «Чужий: Ромул», якому також прогнозують хороший результат.

Щодо Marvel, для якої «Дедпул і Росомаха» став єдиним фільмом, що вийшов цього року, то студія налаштована боротися за серця фанатів, не гребуючи ніякими методами — зважаючи на повернення Роберта Дауні-молодшого в MCU в абсолютно новій ролі. Кількома місяцями раніше студія заявила, що зосередиться на якості замість кількості й випускатиме всього 2-3 фільми на рік.

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Рецензія на фільм «Дедпул і Росомаха» / Deadpool & Wolverine

Джерело: Deadline, Variety

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: