Новини WTF 11.07.2024 о 18:21 comment views icon

Це ж було вже: Samsung звинуватили в копіюванні дизайну пристроїв Apple

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Це ж було вже: Samsung звинуватили в копіюванні дизайну пристроїв Apple

Вчора пройшла презентація Galaxy Unpacked, під час якої Samsung представила свої нові складані смартфони, розумні годинники та бездротові навушники. Після цієї події численні технічні видання, користувачі YouTube і навіть деякі шанувальники Samsung висловили думку, що цього разу корейський гігант споживчої електроніки занадто захопився наслідуванням дизайну пристроїв Apple.

Користувачі соцмереж критикували продукти, представлені на цьогорічному Galaxy Unpacked, і скаржилися на відсутність істотних оновлень у новому Samsung Galaxy Z Fold 6. Також багато хто висловлював думку, що Samsung, здається, намагається «клонувати» продукти Apple.

«Watch Ultra — це найбезсоромніша копія продукту Apple за багато століть — і це жахливо», ─ заявив ютубер Квінн Нельсон з каналу технічних оглядів Snazzy Labs з понад мільйоном підписників.

В бездротових навушниках також виявили забагато подібного до навушників Apple

«Зачекайте, це стає ще безсоромнішим», — продовжив ютубер у своєму обліковому записі X @SnazzyLabs. «Buds3 і Buds3 Pro є клонами AirPods».

Здається очевидним, що Samsung випустила Galaxy Watch Ultra та серію Galaxy Buds 3, щоб конкурувати з Apple Watch Ultra та лінійкою Airpods. Але для багатьох схожість між ними вийшла за рамки конкуренції та перейшла на територію «копіювання».

Онлайн-курс "Ціноутворення для виробників та ритейлу" від Laba.
Масштабуйте бізнес, незалежно від конкурентів, завдяки оптимізації стратегії ціноутворення.Досвід та фідбек від Senior Product Manager Pricing Platform у Zalando.
Детальніше про курс

Думок, подібних до висловлених Квінном Нельсоном, притримаються багато інших користувачів. Справді якщо розмістити пристрої поруч, вони виглядають дуже схожими. Крім того, що новий годинник Samsung Galaxy Watch Ultra має схожий зовнішній вигляд, він також має ідентичний ремінець та навіть подібну до Apple Watch Ultra назву.

Новинні видання, такі як The Verge і Business Insider, також долучилися до критики Samsung та наголосили на клонуванні пристроїв Apple.

«Новий годинник Ultra від Samsung і навушники — це безсоромні копії Apple», — йдеться в заголовку Business Insider.

Стаття The Verge не менш промовиста: «Нові навушники Samsung Galaxy Buds — це відверті клони AirPod як за формою, так і за функціями».

«Побачити, як Samsung просто випускає купу клонів Apple, це невтішно», — написав Ендрю О’Хара з Apple Insider на X. «Це нудно і величезний провал порівняно з тим, якою Samsung була раніше».

Онлайн-курс "Ціноутворення для виробників та ритейлу" від Laba.
Масштабуйте бізнес, незалежно від конкурентів, завдяки оптимізації стратегії ціноутворення.Досвід та фідбек від Senior Product Manager Pricing Platform у Zalando.
Детальніше про курс

Джерело: mashable

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: